Fashion

Shopping: zilveren & gouden ringen

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: zilveren ringen.

Bij Fashionscene zijn we helemaal weg van meerdere ringen om onze vingers. Langzaamaan sparen we allemaal voor twee handen vol met dunne, echt zilveren ringen, maar omdat dit nogal prijzig is, zijn wij ook heel tevreden met ringen van winkels als H&M, ASOS en Nelly. Helaas krijgen we daar wel groene, blauwe of paarse vingers van. Soms passen we dan het trucje met doorzichtige nagellak toe en lakken we onze ringen. Dit blijft even goed, maar na verloop van tijd merken we toch dat de ringen lelijker worden en gaan verkleuren. Dunne ringen van echt zilver zijn best prijzig en kosten al snel €20,00 euro per stuk. De ringetjes zijn wel ideaal om bijvoorbeeld voor je verjaardag te vragen of om aan iemand cadeau te geven.


bron


bron


bron

Fashionscene’s hoofdredactrice Tess spaart al een paar jaar voor zilveren ringen. In die tijd heeft zij meerdere exemplaren bemachtigd die zij iedere dag draagt. Tess haar favoriete ringenwinkeltje is Pretty Rings in de 9 straatjes in Amsterdam. Daar hebben ze enorm veel ringen in alle soorten en maten. Tess haar favoriete ringetje is de ring met bolletjes die ze van haar moeder heeft gekregen. Verder scoort Tess vaak dunne ringetjes bij de juwelier.


bron


bron


bron

Ook Fashionscene’s Daphne is helemaal weg van dunne ringen. Haar favoriet? De dunne skull-ring die zij gescoord heeft bij Fashionology. Zoals je op de foto ziet draagt Daphne bij iedere outfit haar favoriete ringen, ze geven haar altijd net dat beetje extra. Ook kiest Daphne vaak voor dunne ringen, die laten je vingers namelijk langer en dunner lijken.


bron


bron


bron

Wij zochten een aantal setjes met ringen voor je uit. De ringen op de laatste foto zijn van Fashionology en gemaakt van sterling zilver. De ringen van H&M en ASOS zijn niet van echt zilver gemaakt.


Links & Rechts


Links & Rechts


Links & Rechts


Boven & Onder


Linksboven & Rechtsboven
Linksonder &  Rechtsonder

Draag jij zilveren ringen? Welke zijn jouw favoriet?

Pin je favoriete look in Pinbook

Must reads 👀