Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Jessica Alba

Zelfs als Jessica Alba met haar familie buiten is om te ontspannen ziet ze er nog modieus uit met matchende kleuren in haar outfit. Jessica's losvallende broek met groene tint is van Wayf. De Converse All Stars schoenen passen er goed bij, net als haar groene blouse van Current/Elliott en witte top van Cheyann Benedict. 

Paris Hilton

Paris Hilton houdt wel van beauty behandelingen vlak na haar verjaardag. Ze heeft inmiddels al een lekker LA-kleurtje terwijl ze onderweg is naar de beautysalon. Met twee telefoons in haar handen en een Chanel tas aan haar arm loopt ze op straat in Beverly Hills. Een eenvoudige dark wash skinny jeans combineert ze met Louboutin pumps en een sweater met hartmotief. 

Selena Gomez

Aan de outfit van Selena Gomez te zien stijgen de temperaturen in Los Angeles aardig. De sexy achterkant van haar Free People shirt kun je niet zien, maar het is hoog uitgesneden, waardoor je goed haar rug ziet. Ook de sjaal die ze draagt is van Free People. Selena combineert het met korte shorts, bruine booties en een tas van Fyre.

Kylie Jenner

Net als de rest van de familie ziet Kylie Jenner er weer stijlvol uit. Ze heeft een date met de jongen naast haar. De lijnen op de jurk verhullen het feit dat de jurk van zichzelf een wijde en grote pasvorm heeft. Onder de blauwe jurk draagt ze nude/beige strappy heels. Regelmatig draagt Kylie haar Cartier armbanden, net zoals nu. Deze keer heeft ze een Proenza Schouler tas om haar schouder hangen om de outfit af te maken. 

Alessandra Ambrosio

Droeg jij vroeger ook vaak een tuinbroek? Het item is weer terug, zoals Alessandra Ambrosio laat zien. Haar One by Black Orchid overall combineert ze met luipaard Vans en witte tas van Givenchy. De zilveren armband om haar linkerarm is van Cartier. 

Kim Kardashian

Wat doe je als je Kim Kardashian heet en je zwarte kleding afzweert? Dan draag je een complete beige outfit inclusief matchende satijnen blouse. Over de jumpsuit trekt Kim een dure maar chique jas van Céline aan. Verder draagt ze haar Saint Laurent pumps. 

Lily Allen

Lily Allen is op weg naar de schoenenhemel die Christian Louboutin heet. Aan haar voeten heeft ze animal print enkellaarzen die goed passen bij de Britse stijl van Lily. Daarboven draagt ze een blousejurk en accentueert ze haar taille met een brede riem. De blauwe quilted tas is van Chanel. 

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon draagt een fijne basic outfit met een paar opvallende items, zoals haar Elizabeth en James kanariegele tas en Gianvito Rossi luipaard print sandalen. Verder houdt Reese het rustig met een medium wash spijkerbroek van Koral, gestructureerde crop top van Three Dots en gouden Irene Neuwirth ketting. 

Emma Roberts

Emma Roberts en verloofde arriveren op Charles de Gaulles, een vliegveld in Parijs. De cut out Balenciaga boots die Emma draagt zijn vooral bij bloggers erg geliefd. Het liefste vliegt ze in een comfortabele outfit inclusief warme bontjas. Emma's tip om een crop top te dragen is door er een ander shirt onder te dragen, zoals zij hier ook doet. 

Kendall Jenner

Celebs pakken één voor één het vliegtuig richting Parijs voor Fashion Week. Zo ook Kendall Jenner. Ze arriveert op het vliegveld van Los Angeles in deze vliegoutfit. Zoals je ziet is Kendall gek op de hoge punt laarzen van Céline, die ze tegenwoordig bijna altijd aan haar voeten heeft. Deze keer kiest ze niet voor een bijpassend Céline tas. Tijdens het vliegen heeft ze haar Givenchy tas bij zich. Feitje: de vorige keer dat ze deze tas bij zich had droeg ze ook dezelfde broek. 

Wie rockt de look?

Beeld: Reporters

Pin je favoriete celebs in Pinbook

Must reads 👀