Travel

Wild cats verzorgen in het zonnige Zuid-Afrika

Voor veel meiden is het een droom om een keer in hun leven te reizen. Het is een grote stap, maar enorm leerzaam en inspirerend. Als je eenmaal besluit om deze stap te gaan zetten, dan moet je bedenken welke reis bij je past. Wil je backpacken? Wil je vrijwilligerswerk doen? Naar welk werelddeel wil je? En ook niet geheel onbelangrijk… Met wie ga je? KILROY biedt verschillende reizen aan voor jongeren, van backpacken tot vrijwilligersreizen. Ons favo project? Vrijwillgerswerk met wild cats in Zuid-Afrika. Meer over deze reis en over KILROY lees je hier.

Een tijdje in het buitenland verblijven, maar wel iets nuttigs doen… Dat biedt KILROY onder andere aan. KILROY is gespecialiseerd in verre reizen voor jongeren, studenten en backpackers. Ze geloven dat iedereen z'n dromen moet kunnen waarmaken. Daar is Girlscene het helemaal mee eens! Als je altijd al hebt willen reizen, dan moet je het gewoon DOEN!

Het nieuwste (en wat ons betreft leukste) project van KILROY is vrijwilligerswerk met wild cats in Zuid-Afrika. Het fijne zonnetje, het Afrikaanse landschap, schattige dieren en je kunt ook nog eens verschil maken… Dat zien wij wel zitten.

Vrijwilligerswerk met wild cats in Zuid-Afrika
Werken met leeuwen, cheetah's en andere wildcats… Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan is deze reis echt iets voor jou. Je werkt elke dag samen met de dieren, leert meer over vrijwilligerswerk in dit deel van Afrika en komt veel te weten over de opvoeding en het opgroeien van wilde dieren. Je maakt deel uit van een gepassioneerd team van vrijwilligers. Je doet unieke ervaringen op, zoals het spelen met jonge leeuwtjes.

Tijdens dit project krijg je de kans om te werken met de verschillende grote en kleine wildcats van Afrika. Je werkt op een boerderij in een wildreservaat waar je zorgt voor o.a. jonge leeuwen, servals en cheetah's. Soms zijn er ook stokstaartjes op de boerderij.

Je kunt meedoen aan het project vana €709. Dat klinkt als een duur verhaal, maar het is inclusief accommodatie in het huis met meerdere vrijwilligers, transfer vanaf de luchthaven naar het project, ontbijt, lunch en avondeten, trainingen, 24 uur assistentie en hulp tijdens het project. Houd er wel rekening mee dat de prijs exclusief vliegticket is. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Zie je deze ervaring wel zitten? Meld je aan voor vrijwilligerswerk in het buitenland.

Watch on YouTube

Wil jij liever met andere dieren werken of in een ander land? Denk aan: Cambodja, Costa Rica, Laos, Indonesië, Sri Lanka, Thailand of Zuid-Afrika… Dat kan! Kijk hier voor andere vrijwilligersprojecten met dieren.

Is het ook jouw droom om wild cats te verzorgen in Zuid-Afrika? Wil jij ooit op reis? Of ben je al een keer geweest?

Laat je inspireren in Pinbook