Behind the Girlscene-redactie: #9

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
It's Monday again! Danique verscheen op het kantoor met shiny new hair, want in het weekend heeft ze de schaar in haar lokken gezet. Niemand minder dan haar moeder heeft voor kapper gespeeld, is het resultaat niet prachtig? Nou ja, niet dat we het konden zien op het kantoor, want Danique had haar lokken in een knotje. Maandag is ook de dag dat er Bobby-foto's voorbij komen. En nee, we hebben er nog steeds geen genoeg van. We hopen jullie ook niet ;-)

Ook deden we onze allereerste PLOG, oftewel een foto-blog. De behinds is natuurlijk al een soort dagboek, maar er zijn een heleboel dingen die we jullie niet laten zien, simpelweg omdat ze te saai zijn. Dat Emma als laatste binnenkwam bijvoorbeeld (ochtenden zijn niet haar ding) en dat er een soepje werd gegeten. Het PLOG-artikel kun je hier teruglezen.


Happy new hair!


Knuffeltime met Bobby <3

Dinsdag
Deze dag waren Danique, Emma en Renée aanwezig, Annemerel was aan het werk voor haar eigen blog. Danique ging alweer snel de deur uit voor een fotoshoot en interview voor UITkrant. Gezellig was het zeker, want haar vriendinnetje Elisah (ook bekend van Interiorjunkie) ging haar interviewen en fotograferen!

In de middag ontvingen we een super cool (althans, vonden wij) pakketje van Pepsi, er begon namelijk een filmpje af te spelen toen we het pakketje openden. Dat hebben we nog nooit gezien! Pepsi komt namelijk met een nieuw drankje: Pepsi Next. Het is cola met 30% minder suiker en stevia extract, met behoud van de echte colasmaak. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we minder suikers willen in voedingsmiddelen. Zo gezegd, zo gedaan! Emma nam het proeven op zich (it's a tough job) en inderdaad: het smaakt gewoon naar cola. Niet alleen lekker, maar ook een fijne energy boost om aan het eind van de dag nog te kunnen knallen.

Een blikje cola was dus wel nodig, want Emma was helemaal in de chill-modus na het pakketje van de webshop Boho Amsterdam. We ontvingen namelijk een chillpak, met een fijne broek met zebraprint en een roze blouse. Love it! Emma gaf zich meteen op als vrijwilliger om het even te passen. Eigenlijk wilde ze het niet meer uit doen, maar ja, het staat ook niet zo professioneel om in je chillpak achter de computer te tikken...


Danique met fotograaf en interviewer (en vriendinnetje) Elisah


We ontvingen een high tech pakketje van Pepsi....


Emma is haar nieuwe favoriete chillpak van Boho Amsterdam

Woensdag
Was Annemerel dinsdag nog de enige die niet op kantoor was, vandaag was Annemerel juist de enige die op kantoor was, SAAI! Danique was er wel, maar had veel afspraken buiten de deur, Emma was vrij, Renée moest naar school en Annemerel was dus alleen. Gelukkig waren de meiden van Fashionscene er om Annemerel gezelschap te houden.

Het was een super rustige dag, maar het was verder ook gewoon rustig. De telefoon ging maar twee keer, de andere redacties waren stil, de deurbel ging minder vaak dan normaal, het was gewoon HEEL rustig. Absoluut niet verkeerd op zijn tijd, geen afleiding betekent heel veel kunnen doen op een dag. 


Het was zoooo rustig op de redactie vandaag...

Donderdag
's Ochtends was het druk, druk, druk. Emma schreef razendsnel het nieuwtje over Beyoncé's gewaagde videoclip, want ze moest al snel naar FoAm om de presentatie van Rimmel's Rita Ora collectie bij te wonen. Er was een special guest aanwezig, niemand minder dan visagist van de sterren Kristin Piggott was overgevlogen uit Londen. Zij maakte drie trend-looks van deze zomer met behulp van Rimmel producten. Look 1 was de Rita Ora look. Eyeliner en rode lippenstift kunnen niet ontbreken. Rita Ora draagt eyeliner zelfs onder haar oog! Look 2 was een semi-smokey eye. Huh, smokey eyes in de zomer? Inderdaad, dat wordt dé hit van deze zomer! Denk niet aan een zware smokey eye, maar een subtiele ooglook waar de nadruk vooral ligt op make-up onder het oog. De smokey eye look wordt afgemaakt met rode lippenstift. Vind je dit iets te gewaagd? Ga dan met je vinger langs de lipstick en breng het dan aan, zodat het niet te heftig wordt. Look 3 is geïnspireerd op de jaren '80: blauwe eyeliner en véél mascara. De wimpers zijn deze zomer erg belangrijk, ze mogen lekker dik! Spinnenpoten zijn niet langer uit den boze, het is nu een statement. De 80's look maak je af met fuchsia lippenstift, maar dit kun je ook overslaan als je het too much vindt. Helaas kunnen we Rita Ora's nagellak nog niet laten zien, die komen pas uit in mei.

Danique ging naar een Crossfit event van Reebok. Crossfit? Ja, de Insanity-rage is voorbij en Crossfit is wat we nu moeten doen om fit te worden voor de zomer. Je traint je hele lichaam met je eigen gewicht, in combinatie met bijvoorbeeld een kettle ball. Het hoofdkwartier van Crossfit zit in Amsterdam, maar je kunt het ook in Breda, Zeeland en Haarlem doen. Natuurlijk moest deze nieuwe sport uitgeprobeerd worden, geheel in stijl met Reebok sportoutfits en schoenen. Wat Danique ervan vond? Fantastisch! Bij Crossfit ben je na 20 minuten helemaal uitgeput. Dit klinkt niet heel fijn, maar je merkt wel meteen dat je een flinke work-out hebt gehad.

Aan het einde van de dag ontvingen we nog fijne cadeautjes. LUSH stuurde ons een Paas-pakket op met onder andere heerlijke bruisballen. Binnenkort lees je hier meer over. BOHO Amsterdam heeft Danique's Instagram-foto's laten printen en ze in envelopjes gestopt. Alle leuke momenten kwamen voorbij: MTV EMA's, het tripje naar Londen voor Primark, de werkborrel en natuurlijk Bobby <3.


Rita Ora komt met een collectie voor Rimmel London.


Visagist van de sterren Kristin Piggott maakt trend-looks van deze zomer met Rimmel producten


Crossfit event van Reebok!


Helemaal uitgeput na Crossfit... Maar wel in mooie Reebok outfits!


Lush bruisbal... Mmmm, we kunnen niet wachten om in bad te gaan


Danique's Instagram-kiekjes van Printstagram, super lief & mega bedankt! Danique heeft meteen twee kaartjes op de post gedaan voor haar ouders.

Vrijdag
Almost weekend! Maar eerst moest er gewerkt worden door Danique en Emma. Wij zijn helemaal weg van de nieuwe it-girl: Barbie Birkin. De pop deelt kiekjes van haar fabulous life op Instagram, waar ze onder andere te zien is met de Kardashians en Katy Perry. Hilarisch! Artikel gemist? Lees 'm hier terug.

Het was een fijne dag voor Emma, want zij kreeg maar liefst twee pakketjes binnen! Het heeft allebei te maken met schoenen... In het eerste pakketje zaten stoere boots by Sarenza. Danique en Emma gingen 's middags de straat op om foto's te maken van hun nieuwe aanwinsten, hieronder zie je al twee resultaten. De rest komt later op de site! In het tweede pakketje zaten zwarte KEDS met een plateau, Emma is er verliefd op. Ze weet nu al dat ze de sneakers heel vaak gaat dragen <3.

Na foto's maken & bewerken, artikelen schrijven en mailen heeft de redactie van Girlscene wel weekend verdiend. Tot volgende week!


Danique en Emma gingen de straat op voor een fotoshoot!


Emma is verliefd op haar nieuwe KEDS

Wat heb jij deze week gedaan? 
Untill next week! Liefs, 
Danique, Annemerel, Emma en Renée


Laat je inspireren in Pinbook