Fashion

5x (vlieg)reislooks

Jezelf kleden voor het vliegtuig, of eigenlijk iedere andere lange reis, kan lastig zijn. Wat vooral erg belangrijk is natuurlijk, is dat het lekker en comfortabel zit. Niets zo vervelend om uren met een strakke skinny jeans in het vliegtuig te moeten zitten. Maar het is ook niet de bedoeling dat je je (vlieg)reis gebruikt als excuus om als een sloeber in je pyjamabroek de deur uit te gaan. Wij stelden vijf fijne (vlieg)reislooks samen.

5x (vlieg)reislooks

Optie 1: Een soepel vallend jurkje met een dik vest (ideaal voor het in het vliegtuig, kan ook altijd nog als kussen gebruikt worden). Neem eventueel ook nog een legging mee in je tas, mocht het koud zijn in het vliegtuig ben jij goed voorbereid. Maak de look af met een mooie ruime tas, zonnebril en platte sandaaltjes.

5x (vlieg)reislooks

Optie 2: De jumpsuit. Deze jumpsuit straalt comfortabelheid uit. Enige probleem met de jumpsuit is als je naar het toilet moet. Draag er een ruimvallend colbert overheen en maak de look af met deze grote zwarte tas, zonnebril met zebraprint en wedges.

5x (vlieg)reislooks

Optie 3: De boyfriend jeans. We combineren hem met een dun gebreid truitje, mooie zonnebril, wedges en een rugzakje.

5x (vlieg)reislooks

Optie 4: De legging. Helemaal comfortabel is een lekkere zwarte legging met een wijdvallend dun truitje. Tip, neem de trui net een maatje groter, dan loop je niet zo in je blote kont. We maken de look af met korte enkellaarsjes, een grote nude-kleurige tas en een oversized zwarte zonnebril.

5x (vlieg)reislooks

Optie 5: De playsuit. Vergelijkbaar met de jumpsuit, alleen nu met een kort broekje in plaats van een lange. Combineer hem met een nude-kleurige boyfriend blazer, roze wedges, een pastelkleurig zonnebrilletje en een grote grijze tas.

Welke look kies jij voor je (vlieg)reis?

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved