Fashion

Leighton Meester’s favorieten uit de Nelly.com collectie

Woohoooo, Nelly.com is 10 jaar geworden! Dat moet natuurlijk gevierd worden en hoe kunnen ze dat beter doen dan met een nieuwe collectie. Het merk heeft niemand minder dan fashionista Leighton Meester gevraagd om het gezicht van de lente/zomercollectie te zijn. We like, want sinds Gossip Girl is Leighton één van onze favoriete it-girls en stijliconen. De brunette schittert in Nelly's nieuwe campagne en deelt haar favoriete items met ons. Zien? Lees snel verder. 

Onlangs schreven we al over het leuke nieuws dat Leighton Meester het nieuwe gezicht is van Nelly.com. We konden de behind-the-scenes kiekjes al laten zien, maar nu hebben we de echte campagnefoto's. En dat is nog niet alles, Leighton zet ook haar favoriete items uit de lente/zomercollectie op een rij! 

Maar laten we bij het begin beginnen. Omdat de Scandinavische webshop Nelly.com 10 jaar bestaat, hebben ze besloten om een super grote campagne te starten. Sinds Leighton Meester in de huid is gekropen van de fashionable Blair Waldorf, wordt de actrice gezien als een stijlicoon. De brunette wordt altijd gespot in de leukste outfits en daarom heeft Nelly.com haar gevraagd om het gezicht te worden van de nieuwe collectie. Goede keus! Sinds Gossip Girl is gestopt, missen we onze wekelijkse dosis Blair Waldorf en fashion inspiratie nog steeds. Daarom worden we éxtra blij van deze kiekjes en items met onze favo it-girl Leighton Meester (aka Blair Waldorf).

Leighton zegt over de samenwerking: 'Het Nelly.com meisje is young, fun & confident en ik ben dan ook zeer gevleid dat ik word gezien als een Nelly girl! Het was een ''no brainer'' om deze samenwerking aan te gaan, de kleding is heel flaterend en het zijn items die ik zelf ook zou dragen. Wat het nog beter maakt is dat ik de looks zelf mocht kiezen, het zijn dus alleen maar outfits geworden waar ik me fijn in voel.'

Naast een fotoshoot, is er ook een commercial opgenomen. Wij kunnen 'm laten zien!

Watch on YouTube

De fotoshoot met strakblauwe lucht is gehouden in het zonnige Los Angeles (Hollywood Hills, om precies te zijn). Aan de hand van de prachtige kiekjes, laat Leighton haar lievelingsitems uit de collectie zien. Get your glam on met cut-outs, sky high heels, leer en een plooi-jumpsuit. 


Schoenen, €59,95 / Jurk, €47,95 / Oorbellen, €17,95


Schoenen, €39,95 / Top, €44,95 / Legging, €27,95 / Ketting, €29,95


Schoenen, €44,95 / Rok, €42,95 / Trui, €47,95 / Clutch, €22,95


Schoenen, €44,95 / Jumpsuit, €32,95 / Ketting, €64,95


Bikinitop, €19,95 / Tuinbroek, €44,95 / Schoenen, €67,95


Armband, €11,95
Jurkje, €54,95
Schoenen, €59,95


Oorbellen, prijs niet bekend
Jurk, prijs niet bekend
Armbanden, €17,95


Armband,€9,95 / Jurk, €69,95 / Schoenen, €59,95


Oorbellen, €17,95
Jurk, €32,95
Schoenen, €59,95


Trui, €47,95 / Schoenen, €47,95 / Nagellak, prijs niet bekend

Leighton's collectie is verkrijgbaar vanaf 24 februari op Nelly.com

Wat vind jij van Leighton's collectie voor Nelly.com? Welk item wil jij toevoegen aan je garderobe? 

Must reads 👀