Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Khloe Kardashian

Samen met Scott Disick filmt Khloe Kardashian voor de realityserie van haar familie: Keeping Up With The Kardashian. Ze combineert een eenvoudige donkere jeans met een zwarte top. Het geheel maakt Khloe meer glam door stoere Givenchy shark tooth heels aan te trekken en een mooie hoed op te zetten.

Kim Kardashian

Kim Kardashian verruilt Los Angeles voor het koude New York. Sommige mensen dragen tijdens deze tijd van het jaar nog blote benen in de city, maar daar doet Kim niet aan mee. De (bont)jas van Tom Ford houdt haar warm. Verder draagt ze een rok van Alaia en schoenen van Alexander Wang.

Kourtney Kardashian

De derde Kardashian zus Kourtney is met haar familie op stap in Calabasas. Hakken mogen daarom thuis blijven, want Kourtney draagt lage Chloé boots met gouden details. Een simpele boyfriend jeans met een rood geblokt jasje combineert Kourtney met een chique Chanel tas.

Kendall Jenner

Kendall Jenner is gek op Céline en draagt bij deze outfit schoenen en een tas van het designer merk. De über ripped jeans is van Jet en daarboven trekt Kendall een crop top aan en een Last Kings baseball jack. Inspiratie voor zonnebrillen doet ze op bij de accessoires van moeder Kris, die eenzelfde montuur in haar bezit heeft. 

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio's Soludos espadrilles passen perfect bij haar outfit. Qua kleur past het goed bij haar J Brand jeans. De grijze print uit de broek komt terug in haar top met lange mouwen. Om haar rechterarm heeft Alessandra een armband van Frasier Sterling.

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne mag niet ontbreken tijdens London Fashion Week. Met deze outfit bekeek ze de show van Topshop Unique. Elk kledingstuk heeft een andere textuur en stof waardoor de outfit zowel vrouwelijk als speels is. De crop top is wijd en de stof oogt stug, wat samen gaat met de (broek)rok in verschillende lagen. 

Jessica Alba

De ultimate fashionista is misschien wel Jessica Alba. Ze ziet er altijd verzorgd uit en valt op zonder extreme items te dragen. De schattige loafers zijn ontstaan bij een samenwerking tussen Charlotte Olympia en Tom Bins, de tas is van A.L.C. en de coole zonnebril scoor je bij winkels die Westward Leaning verkopen.

Miranda Kerr

Model mommy Miranda Kerr gaat voor classy in deze outfit. Van mooie puntige Gianvito Rossi heels tot een strakke leren kokerrok van The Row. Daar blijft het niet bij wat deze dure kleding betreft, aangezien de jas van Givenchy is en de tas van Hermès. A girl can dream

Blake Lively

Blake Lively herleeft Gossip Girl tijden in deze preppy look. Een rokje verruilt ze voor korte leren shorts met daaronder een panty en kniekousen. Onder de minimalistische jas draagt Blake een warme grijze sweater die ze spannender maakt met een grote ketting. Om haar schouder hangt een Chanel tas.

Ashley Tisdale

De opvallende (grote!) oranje Céline tas om de arm van Ashley Tisdale breekt haar donkere look. Onder haar Iro leren jasje draagt Ashley een shirt van Free People. Net zoals vele anderen houdt ze van een goede ripped jeans. Aan haar voeten heeft ze ballerina's van Christian Louboutin.

Wie rockt de look?

Pin je favorieten in Pinbook

Must reads 👀