Shopping: juli essentials

Fashion door Redactie

Sommigen van jullie heb net schoolvakantie gekregen, anderen moeten nog (heel) even wachten, maar feit is wel dat het op dit moment officieel zomer is. En of het weer nu wel of niet meewerkt, wij shopten tien essentiële items voor deze maand bij elkaar voor jullie. En mocht het nu echt een hopeloze zomer zijn zet je gewoon de verwarming op tropisch en maak je gewoon je eigen thuis-strand. Toch?

juli essentials

Toch stiekem net iets langere benen, maar geen behoefte aan hakken? Trek een paar mooie wedges aan naar het strand (2). Waarom kies je niet eens voor een badpak in plaats van een bikini? Dit gebloemde exemplaar van H&M is helemaal retro chic (6). Ga je een ijsje halen? Dan trek je gewoon je kimono over je badpak heen (7). Op je nagels draag je natuurlijk Bikini So Teeny van een van onze favorieten nagellakmerken Essie (8).

Goede zonbescherming is belangrijk op het strand. Bescherm je hoofd met een grote flaphoed (9). En gebruik de superhandige stick met SPF 35 van Clinique voor plekjes die net iets meer bescherming nodig hebben (1). Wist je dat je lippen maar vijf dunne huidlagen hebben, deze verbranden dan ook erg snel. Ook de huid rond je ogen is erg dun en kan wel wat extra zonnebrand gebruiken. Op de rest van je gezicht smeer je natuurlijk ook een goede zonnebrand met (het liefst een hoge) factor.

Wat stoppen we in de strandtas? Het boek van de Nederlandse Victoria Delano die een heerlijke zomerse roman schreef over drie jetsettende vriendinnen (3). Een thermosbeker (10) is niet alleen uitermate geschikt om je warme dranken warm te houden, het houdt je koude dranken ook koud. Verder gebruiken we onze iPod Shuffle die we heel handig op ons badpak kunnen bevestigen zodat we lekker op de rand van het zwembad naar onze favoriete zomernummers kunnen luisteren (4). Oh en we eten aardbeien, aardbeien, aardbeien (5). Ze zijn nu in het seizoen en zullen dit jaar niet lekkerder (en goedkoper) worden dan nu! Eetsmakelijk!

Happy July!

Door Annemerel