Fashion

‘Crop top waarbij je buik zichtbaar is: yes or no?’

Lekker discussiëren over actuele en/of maatschappelijke kwesties? Dat kan nu op Girlscene! Elke week legt Girlscene of een lezeres een stelling voor waar iedereen respectvol op kan reageren. Dit is de plek waar je terecht kunt met jouw standpunten over zaken die op dit moment spelen. Deze keer: crop top waarbij je buik zichtbaar is: yes or no?

Hozier opende een topic op het forum over crop tops. Is een crop top dragen waarbij je buik zichtbaar is een yes of een no in jouw ogen?
Hozier: "Je buik laten zien bij een croptop. Wat vinden jullie, sletterig of niet?"


bron

Sunflowers zei: "Als je het verder mooi en sophisticated combineert vind ik een stukje van je buik zichtbaar niet zo erg, juist wel mooi!"

Beertjechips: "Ik vind het niet kunnen om zoiets naar school toe te dragen of zo. Maar in je vrije tijd en op vakantie vind ik dat wel prima. Ik draag het in de zomer wel vaak, met van die skater shirts of korte broeken die high waisted zijn. Dan is er wel een klein stukje buik zichtbaar. Je ziet m'n navel niet. Dan vind ik het wel leuk staan eigenlijk. 🙂 En als ik op vakantie op het strand ben doe ik wel eens snel zo'n shirtje over m'n bikini aan. Het zit ook prettig als het lekker warm weer is."

Limbo: "I loveeeeee crop tops! Heb er zeker een stuk of 10. In de zomer vind ik ze heel leuk met een high waisted short maar met stappen is het ook leuk met gewoon een spijkerbroek."

Lamp: "Als je buik niet tot op je knieën hangt, gewoon normaal plat is en je er bij op je gemak voelt, vind ik het wel kunnen. Vind het er persoonlijk niet slutty uitzien (ligt er wel beetje aan hoe je het combineert). Zou het zelf alleen niet snel dragen haha."

Stark: "Hangt er vanaf hoeveel buik er zichtbaar is. Ik vind dat het voor een meisje van 13 of een jonger kind nog wel kan, maar voor een volwassen vrouw is het not done. Een crop top kan in mijn ogen wel als het gecombineerd wordt met een hoge taillebroek tot de navel of iets dergelijks, dat heeft nog een wel een fashionable uitstraling."

Wat is jouw mening over de crop top waarbij je buik zichtbaar is?

Laat je inspireren in Pinbook