Behind the Girlscene-redactie: #8

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Alweer maandag, de achtste week van 2014. Jeetje, wat vliegt de tijd. Lekker cliché. Helaas moesten we Renée op de redactie missen, ze was in het weekend aangereden door een auto. Niets ernstigs gelukkig, maar wel een zwaar gekneusd been. Renée werkte vandaag dus vanaf de bank.

Heel zielig voor Renée, want dit was nu juist de dag dat we met zijn allen zouden high tea-en bij Yoghurt Barn. De High Tea uitproberen en ondertussen werkoverleg. Geen verkeerde combinatie, een stuk leuker dan op het kantoor.

Toen we om half drie weer terug kwamen op kantoor was het super hard werken, want Girlscene staat natuurlijk nooit stil. Alle drie zetten we onze koptelefoon op en tikten we er op los. Voor we het wisten was de dag alweer voorbij.


Danique en Emma kijken naar de lekkere dingen van Yoghurt Barn


Yummmmm! Deze high tea is niet verkeerd


Bij Yoghurt Barn heb je de lekkerste yoghurtjes met de meest originele ingrediënten zoals brownie, bastognekoek, noten en vruchten

Dinsdag
Arme Renée werkte ook deze dag vanuit huis vanwege een gekneusde been, maar het voordeel was dat ze onder het werk met een schuin oog naar de tv kon kijken. Het was namelijk tijd voor schaatsen. Wooow, wat doet Nederland het goed hè, op de Olympische Winterspelen?! Op het kantoor hebben we de spannende Olympische wedstrijden helaas gemist, want Danique en Emma hadden te maken met spannendere dingen: ons eerste onderzoek & persbericht werden gepubliceerd! Wat blijkt? Eén op de vijf tienermeisjes is obsessief bezig met gezond eten. Alle details over het onderzoek kun je hier lezen.

We kregen een heel leuk pakketje opgestuurd: gezonde chips! Tenminste, gezonder dan normale chips want het bevat 60% minder vet. Kellogg's komt met Cracker Chips in de smaken sea salt en sweet chili. Nou, dat ging er wel in op de redactie! We schamen ons om het te zeggen, maar de twee pakken die we kregen zijn helemaal OP! Tja, dat gebeurt er als het lekker is. De Cracker Chips liggen vanaf nu in de winkel.

Danique ging aan het einde naar een event van Costes, een kledingmerk. Wauw, wat is de collectie jaloersmakend mooi! Het fijne is dat Costes niet zo'n merk is waar je een maandsalaris aan uit hoeft te geven, want het is gewoon betaalbaar. Danique viel niet alleen voor de kleding en accessoires, maar was ook verliefd op hun kledinghangers. En wat bleek? Ze kreeg twee kledinghangers mee naar huis, hoe leuk!

's Avonds had Danique een evenement van Nike, waar ook Annemerel bij aanwezig was. Het was een presentatie van de nieuwe hardloopschoen de Nike Flyknit Lunar2 en die moesten natuurlijk ook even getest worden. Met sprintster Dafne Schippers en Arie Boomsma!


Go Nederland! En ondertussen schreef Renée een artikel over celebs met paarse lippenstift


Mmmm, de gezonde Kellogg's chips is echt een aanrader!


De nieuwe collectie van Costes is jaloersmakend mooi


Costes heeft niet alleen mooie kleding, maar ook musthave accessoires


Kijk dan wat er aan onze voetjes prijkt!


Roland van Nike geeft ons uitleg over de nieuwe Nike schoen


De kleding van Nike geeft licht in het donker!


Trainen met Arie.. Rawrrrrr..

Woensdag
Annemerel zat woensdag helemaal alleen op kantoor, dat komt niet vaak voor! Emma was vrij, Renée moest naar school (en was JARIG!!!) en Danique had de avond ervoor weer veel te veel gedaan tijdens de Nike Training dus moest woensdag weer een stapje terug doen en werkte vanuit huis.

Gelukkig was Annemerel niet helemaal alleen op de redactie, de meiden van Fashionscene, Ze en Vrouwen hielden haar gezelschap. Toen er 's middags cakepops van Evelien van Cloud 9 werden afgeleverd afgeleverd werden, was Annemerel al helemaal blij dat ze alleen op kantoor was, alles was voor haar ;-). Haha, ok, nee.. zo'n feest was het niet. Ze deelde alles met de rest van de meiden en liet zelfs nog wat over voor Emma, Renée en Danique. 

's Avonds ging Emma naar het styling event van H&M x Marie Claire. Lezeressen konden zich met een vriendin opgeven voor deze avond en konden stylingadvies krijgen, opgemaakt worden, een workshop over formal dressing volgen en een fotoshoot doen. En shoppen, natuurlijk! Met 10% korting. Emma nam een vriendin mee en zij kreeg prachtige smokey eyes van een visagist. Verder zijn ze helaas niet geslaagd, maar een leuke avond was het wel!
Heb je deze avond gemist? Niet getreurd, want je kunt vrijblijvend gebruik maken van een H&M stylist. Deze moet je uiteraard wel vooraf reserveren (gratis!!) en die gaat op basis van jouw wensen, figuur en stijl items uitzoeken. Hoe leuk is dat om bijvoorbeeld aan een vriendin cadeau te geven!?


Aaaaaaah wat zit hier in?


Mooiste cakepops van Cupcake Boutique


Smileeee, Annemerel met Emma en Daphne van Fashionscene en Claartje van Vrouwen


Het H&M styling event.

Donderdag
Het is inmiddels wel duidelijk dat Danique het super leuk vindt om met haar interieur bezig te zijn, ook nu heeft ze een nieuwe aanwinst voor in haar huis gescoord. Het is een schattig lijstje met veren van ANNA + NINA! Het past perfect bij haar lijsten met vlinders. Voor de meiden die niet genoeg kunnen krijgen van Danique's kitten (*kuch*, wij zelf), Bobby is nog steeds even schattig! Hij komt altijd op schoot liggen en hij houdt je altijd gezelschap, ook als je aan het werk bent.

Woohooo, ons onderzoek (1 op de 5 meisjes is obsessief bezig met gezond eten) is door andere media opgepikt! Zo stonden we niet alleen paginagroot in Sp!ts, maar ook in Telegraaf. Het bleef niet bij kranten, in de ochtend kwam ook Editie NL op het kantoor om collega Claartje van Foodness.nl te interviewen naar aanleiding van Girlscene's onderzoek. Het item verscheen later op de avond op televisie, hoe cool!

Ondertussen waren we gefascineerd door ladybeard. Als je niet weet waar het over gaat, dan klinkt het wel een beetje raar, maar het is een nieuwe internet-trend. Yep, na de selfie en de lelfie hebben we nu de ladybeard. We zijn nog aan het twijfelen of we zelf mee zullen doen aan deze trend, maar we vinden het in ieder geval heel leuk om naar de foto's te kijken. Heb je het artikel gemist? Lees het hier terug, inclusief hilarische foto's!


Vlinders + veren = <3


Lekker chillen in een heerlijk huispak van Rituals met kitten Bobby. Naast beautyproducten verkoopt Rituals ook heerlijke chillkleding voor thuis, zeker een aanrader: zachte stoffen, comfy kleding & mooie pasvorm!


Wooow, zo leuk! Het onderzoek dat we in samenwerking met Human Concern deden is gebruikt voor een super groot artikel in Spits! En ook in andere media (waaronder de Telegraaf) wordt het onderzoek gebruikt!

Vrijdag
Jeeej, Renée is er weer! Ze was woensdag jarig, dus de dag ervoor was haar stoel en bureau versierd met ballonnen en een strik, dat is een leuke binnenkomer! Uiteraard lag haar cadeautje al klaar. Het was een doos met daarop een afbeelding van pinguïns met een verjaardagsboodschap. Waarom pinguïns? Renée moet al bijna huilen van geluk als je over het dier begint. Renée was heel blij met haar drie collages met haar leukste Girlscene-momenten. Liiiiike!

Na een leuk feest-momentje was het weer tijd om te werken. Er lagen heel wat producten op Renée te wachten, ze heeft deze dag maar liefst 24 lakjes gereviewd. Bikkel! Op het kantoor hing een behoorlijke nagellak-walm, we hebben de ramen wel twee uur open moeten zetten om de lucht eruit te krijgen. Maar er staan nu wel leuke reviews voor jullie klaar, dus houd de site in de gaten! 


Renée was jarig en dat moest gevierd worden. Cadeautjestime! 


Hoeraaaa, het zijn collages met Renée's leukste Girlscene-momenten


Renée heeft 24 (!) lakjes gereviewd


Girlscene's favoriet: Essie's Style Hunter

Wat heb jij deze week gedaan? 
Untill next week! Liefs, 
Danique, Annemerel, Emma en Renée