News

Kendall Jenner showt borsten bij Marc Jacobs

Het gaat goed met Kendall Jenner. Er wordt gefluisterd dat ze date met de knappe Harry Styles (of is het een marketingstunt?) en vanaf gisteren mag ze zich een professioneel model noemen. De realityster maakte haar catwalk-debuut in een modeshow van niemand minder dan Marc Jacobs. Kendall werd meteen in het diepe gegooid, want ze moest in een bruine, nietsverhullende top paraderen. 

Het halfzusje van Kim, Khloe en Kourtney staat steeds vaker in de spotlight. Niet alleen haar liefdesleven wordt nauw in de gaten gehouden, maar ook haar carrière gaat als een speer. Kendall heeft al veel ervaring met fotoshoots (vanaf haar veertiende staat ze ingeschreven bij een modellenbureau), maar ze had nooit eerder in een modeshow gelopen. Tot gisteren. Alsof een catwalk-debuut nog niet genoeg was, droeg de 18-jarige ster ook nog een top waarin haar borsten goed te zien waren. Haar verschijning werd direct veel besproken in de media en op social media. 

De realityster is allang blij dat ze een show mocht lopen, en ook nog eens tijdens New York Fashion Week! 'De New York Fashion week is geweldig, ik houd van de energie. Ik houd van alles er omheen, de visagie en wat ze met je haar doen. Ik heb nog nooit mijn wenkbrauwen laten bleken', vertelt ze. Kendall herkent zichzelf niet terug hoe ze er tijdens de show uitzag, wij vinden haar er ook onherkenbaar uitzien!

Kendall's zussen hebben er in ieder geval geen problemen mee, zij zijn alleen maar trots op haar. Zus Khloe zat front row bij de modeshow en zij was erg enthousiast: 'Mijn kleine zusje heeft het fantastisch gedaan'

Hieronder zie je foto's van Kendall's catwalk-debuut: 

Wat vind jij van Kendall's catwalk-debuut? Wat vind jij van haar outfit?

Bron: huffingtonpost, ad
Bron beeld: gettyimages