News

Leighton Meester is het nieuwe gezicht van Nelly.com

Het is geen geheim dat we van Gossip Girl houden. We moeten al een jaar zonder nieuwe afleveringen en dat vinden we nog altijd jammer. Wat we vooral missen aan de serie? Blair Waldorf natuurlijk! Niet alleen haar geweldige opmerkingen ('Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop'), maar ook haar fashionable outfits. Webshop Nelly.com bestaat dit jaar 10 jaar en heeft niemand minder dan it-girl Leighton Meester (aka Blair Waldorf) gevraagd om het gezicht van de nieuwe collectie te worden. Wij hebben alle behind-the-scenes kiekjes! 

Wij vinden het niet gek dat Leighton Meester is gevraagd voor Nelly.com's grootste campagne tot nu toe. We hebben Gossip Girl allemaal trouw gevolgd en door deze serie werd de brunette in één klap een stijlicoon. Elke week keken we aandachtig naar de outfits van Blair Waldorf, haar stijl was namelijk fantastisch! Nu moeten we het helaas met oude dvd's doen, maar gelukkig ziet Leighton er ook super uit, ook al laat ze de haarbanden achter zich.

De actrice, zangeres en fashionista is erg blij dat ze het gezicht mag zijn van Nelly.com: “Het Nelly.com meisje is young, fun & confident en ik ben dan ook zeer gevleid dat ik gezien word als een Nelly girl! Het was een ‘no brainer’ om deze samenwerking aan te gaan, de kleding is heel erg flaterend en het zijn items die ik zelf zou dragen. Wat het nog beter maakt is dat ik de looks zelf uit mocht kiezen, het zijn dus alleen maar outfits geworden waar ik me fijn in voel”.

Op 24 februari wordt Leightons collectie gelanceerd op Nelly.com

Must reads 👀