Shopping: september essentials

Fashion door Redactie

Eén september alweer. De zomer is voorbij gevlogen, hoewel we het idee hebben dat het eigenlijk pas net zomer is geworden. Hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad? Zijn jullie alweer naar school of aan je studie begonnen? Wij selecteerden ook deze maand weer producten die je kunnen helpen september gewoon net iets leuker te maken.

shopping september essentials

Deze maand kopen we allemaal een nieuwe paraplu. Niet alleen omdat ze in de aanbieding zijn bij onze favoriete webshop ASOS, maar gewoon uit voorzorg. Wij geloven er namelijk in, dat als wij een paraplu bij ons hebben, er geen spatje regen valt. En kijk, dat hebben we nodig (1).

Mocht het nu toch regenen, dan kunnen we genieten van het nieuwe album van Pink "The Truth About Love" (4) en lezen we 'The Casual Vacancy' van J.K. Rowling, haar eerste boek na Harry Potter (3). Dan liggen we natuurlijk op de bank met een heerlijk kopje groene thee, bijvoorbeeld deze Jasmijn thee van Kusmi Tea (2) en eten we Truffel Kruidnoten van Bolletje (5). NU AL KRUIDNOTEN GIRLSCENE? Ja, waarom niet? Als het regent, dan mogen wij dat gewoon.

We dragen deze maand nog steeds onze Sneaker Wedges (8), omdat er gewoon geen schoen is die zo lekker zit en ons toch net even dat stukje meer lengte geven. Kleding van vorig jaar geven we een update door een kraagje te dragen (7). De broek die we aantrekken komt van ZARA en heeft een panterprintje (6) en het jasje dat we dragen komt ook al bij ZARA vandaan en heeft een legerprintje en studs (10).

Onze boeken slepen we mee in een tas van Fjallraven Kanken. HET merk in Scandinavië op dit moment en best wel heel erg cool (9).

HAPPY SEPTEMBER!

Door Annemerel