Lifestyle

Kort verhaal: verslaafd aan jongens

Ik ben nu een jaar terug op de markt ofwel vrijgezel, single, losloper of hoe je het wilt noemen. Het is een periode geweest van vallen en opstaan. Dat vrijgezellenleven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, maar het is meer iets in de richting van: overweldigende geur van drank en nul licht. Hoe donkerder hoe beter. Ik ben niet blessed met een mooie strakke lichaam en dat is niet erg, maar laat de lichten maar uit. Scheelt ook weer op de energierekening.

Ik ben nu een 21-jarige student aan de Universiteit van Amsterdam en zolang ik al inzicht heb in mijzelf weet ik dat ik geïnteresseerd ben in jongens. Nu ik ouder ben, merk ik dat ik bijna niet zonder kan. Als je mijn vriendinnen zou vragen, zouden zij mij ook omschrijven als het meisje wat altijd bezig is met jongens, daten en sex. Van je vriendinnen moet je het hebben!

Daar zit ik dan, ’s ochtends vroeg op mijn scooter. Ik zit wel vaker op mijn scooter dat is niet the point, maar het is de plaats van vertrek waar het om gaat. Niet mijn oude vertrouwde huis, maar het huis van de o – zo – veelste jongen die ik heb ontmoet. Mijn telefoon gaf meerdere ongeopende berichten en gemiste oproepen aan, maar ik weet nu al wat erin staat en wie er heeft gebeld. Het zijn mijn vriendinnen. Ik houd hun namelijk maar al te goed op de hoogte van mijn liefdes (ahum) leven. “En en en?!??! Hoe was het??!” klinkt het in mijn rechteroor. Ik vertel haar in geuren en kleuren alles vanaf minuut 1. Zo blij ik meestal nog aan de telefoon ben zo desperate ik mij voel later die middag. Ik heb geen spijt van mijn keuzes, maar dat euforische gevoel van voldoening is dan verdwenen.

bron

Ik zal het even wat beter uitleggen. Je ontmoet een jongen ergens. Ze kletsen met je en ze pakken je in met lieve en veelbelovende woorden of duidelijker gezegd ze doen hun best. Je voelt je zeker over jezelf, want je wordt leuk gevonden. Je krijgt je portie aandacht en complimenten die toch wel elke vrouw nodig heeft. Maar eenmaal jezelf seksueel gegeven, merk je gewoon dat er iets veranderd. Ze contacten je niet meer of nauwelijks en als ze het doen, zijn ze geïnteresseerd in andere dingen dan jij. Oké eerlijk, ik ben ook wel geïnteresseerd in een goeie vrijpartij, maar ze willen je niet beter leren kennen. Can I blame them? Nee, eigenlijk niet. Ik hoef ook geen relatie dus ik kan ook niet van ze verwachten dat zij constant contact blijven zoeken of het meest bijzondere namelijk mij meenemen op een date. Ik kan het natuurlijk wel hopen. Om van die desperate gevoelens af te komen is dit mijn levensmotto: “To get over one, you need to get under one”. En zo ging ik door met het leven en ontmoette ik wéér een andere leuke jongen.

Na meermalen deze emotionele achtbaan te hebben meegemaakt wist ik dat het zover was. Ik moet van mijzelf gaan houden zonder de bevestiging van jongens. Er was maar één ding wat mij te binnen schoot; Een Boys Sabbatical ofwel vrij nemen van jongens en alles daaromheen. Misschien klinkt dit voor sommigen van jullie wel erg simpel in de oren, maar voor iemand die constant de bevestiging zoekt bij jongens is dit een grote stap.

Een maand lang geen boys!

Met mijn getuigen om mij heen en onder het genot van en drankje tekende ik het contract wat mijn vriendin heeft opgezet:
Artikel 2: Verboden handelingen
2.1
Op gronden van het gezondheidsbelang, kunnen de getuigen (mijn naam) tijdelijk andere handelingen opdragen. Redelijke voorstellen ter zake van een wijziging die voor langere of onbepaalde tijd zal gelden, kunnen door (mijn naam) alleen worden afgewezen indien de aanvaarding redelijkerwijs niet van haar kan worden gevergd.
2.2
(Mijn naam) is gehouden niet te zoenen met zowel het mannelijk als het vrouwelijk geslacht.
2.3
(Mijn naam) is gehouden geen seksuele handelingen te verrichten en/of te ontvangen met zowel het mannelijk als het vrouwelijk geslacht.
2.4
(Mijn naam) dient zich met ingang van het ‘Boys Sabbatical’ contract niet meer met gebruik van elektronische middelen uit zichzelf contact op te zoeken met het mannelijk geslacht. (Mijn naam) is alleen gerechtigd te reageren zodra het mannelijk geslacht haar contact.
2.5
(Mijn naam) is gehouden niet te liegen over het in artikel 2 bepaalde.

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀