Fashion

Shopping: Valentijnseditie

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: Valentijns-shopping! 

Volgende week vrijdag is het een van de meest romantische dagen van het jaar, namelijk Valentijnsdag. Misschien ga je samen met je vriend of vriendin iets leuks doen, wordt het een gewone schooldag of vier je Valentijnsdag helemaal niet. Wij hebben in ieder geval een aantal romantische accessoires en items voor je uitgezocht die je Valentijnsdag net een stukje leuker maken. Alvast een fijne Valentijn!


bron

Mode moet vooral leuk zijn en niet te serieus is een quote waar wij bij Fashionscene helemaal achterstaan. Fashion is fun en een beetje gek doen kan altijd! Daarom hebben wij vandaag een Valentijns-shopping met veel romantische items. Denk aan hartjes, lippen en veel rood en roze. Van een simpele accessoire tot een rok vol met roze lippen, het is er allemaal. Welk item wij op Valentijnsdag dragen? De rok of de crop top met lippen van H&M. Voor inspiratie kijken wij naar bloggers als The Blonde Salad, Always Judging en Barefoot Blonde. Van een hartjesblouse tot hartjes op de elleboog, we like it! Wil je liever niet een item speciaal voor Valentijnsdag kopen? Niet getreurd! Lippen zijn helemaal hot en we spotten ze al eerder op de catwalk bij onder andere: Lanvin en Diane von Furstenberg. Vier op Valentijnsdag de liefde met deze fashionable items!


bron


bron


bron


bron


ASOSASOS


ASOSH&M


ASOS – ASOS


ASOSASOS


ASOSH&M


NellyASOS


ASOSH&M

Heb je een hekel aan Valentijnsdag? Dan vind je deze bovenstaande items waarschijnlijk helemaal niks. De onderstaande items zijn dan misschien meer je ding om op vrijdag 14 februari te dragen.


NellyNelly

Wat vind jij van Valentijnsdag? Welke items vind jij het leukste?

Door Emma

Pin je favorieten in Pinbook

Must reads 👀