Shopping: oktober essentials

Fashion door Redactie

Hallo oktober! Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het inmiddels oktober is. Je hoeft maar naar buiten te kijken of het is je duidelijk, toch?! Oranje blaadjes op de grond, grijze lucht, wind, regen.. En OK af en toe een zonnestraaltje. De dagen worden korter, maar of dat nu echt zo erg is?! Met deze oktober-essentials maak je de oktoberdagen in ieder geval een stuk gemoedelijker.

oktober essentials

We houden ons het liefst warm met een lekkere comfortabele fluffy trui, zoals deze van ASOS (1). Is dat niet genoeg, dan kruipen we onder onze panter plaid (4). En als het echt echt koud wordt, trekken we kniekousen aan onder onze skinny jeans (6), als we wat minder last van de kou hebben durven we ze misschien wel onder een rokje te dragen, waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Oh, en in onze tas zit natuurlijk standaard een paraplu, je weet maar nooit... zeker in oktober! (7).

Op zaterdagavond gaan we naar de nieuwe film van Dakota Fanning "Voor ik doodga" over een meisje met leukemie dat niet lang meer te leven heeft (9). We luisteren naar Taylor Swift's nieuwe album Red dat vanaf 22 oktober in de winkel ligt (8). We lezen het nieuwe boek van Lauren Conrad "Starstruck" dat halverwege oktober in de winkels ligt.. En misschien, heel misschien trakteren we onszelf op de nieuwste iPod nano (10).

Verder dragen wij deze maand donkergroene nagellak (5), want dat past mooi bij onze legergroene parka's en... we lossen iedere dag een Vitamine C tabletje op in een glas water. Want ziek worden?! Daar willen we dit jaar niet aan doen.

Hoe gaan jullie oktober overleven?


Door Annemerel