Lifestyle

Lentecollectie van H&M Home

Jouw kamer is jouw paleis. Je moet je er de koningin voelen, dus je kunt het maar beter mooi decoreren zodat het echt als jouw eigen plekje voelt. H&M Home komt deze lente met mooie accessoires voor in huis. Deze collectie staat in het teken van natuurlijke invloeden en een bohemian feeling. Roze, groen en geel zijn dit voorjaar de accentkleuren voor het interieur. Ben je benieuwd naar H&M Home's lentecollectie? Lees snel verder. 

De voorjaarscollectie van H&M Home staat in het teken van een bohemian uitstraling en natuurlijke invloeden. De bohemian sfeer komt tot leven met Indiase afbeeldingen op kussenhoezen of prints van Afrikaanse dieren. Maar ook houten schalen versterken het gevoel, net als gekleurde vazen en kaarshouders die in kleur gedompeld zijn. Het Afrikaanse gevoel komt door kleden en kussenhoezen met zebraprint, grafische zig-zagstrepen in zandkleuren en handgeschilderde stippenprint. 

Het voorjaar is hét seizoen voor romantiek, dus waarom haal je het niet naar binnen? Doe dat met lieflijke bloemen, zoals de vintage rozenprint op tafellakens, stoelkussens en tafellopers voor een voorjaarsdiner.De prairie is de inspiratiebron voor westernprints op dekens, kleden en kussenhoezen, net als fotografische prints van bagage op gordijnen en kussenhoezen, alsof je met paard en wagen rondreist.

De natuur geeft een modern accent aan het interieur, met varenprints op groene kussens, die geweldig combineren met kussens in grafisch zwart-wit strepen. Open de deuren naar buiten en creëer een lentesfeer met metalen plantenpotten voor voorjaarsbloemen en hang theelichthouders op om te genieten van de eerste maaltijden in de tuin.

Roze, groen en geel zijn dit voorjaar de accentkleuren voor het interieur, van pom-pom kussenhoezen tot geurkaarsen en glazen bekers. Neutrale nuances, zandtinten en licht grijs-wit benadrukken het luchtige gevoel van het seizoen.

Girlscene selecteerde de leukste H&M Home items uit de nieuwe lentecollectie. 


€19,95 / €19,95
€19,95 / €24,95
€29,95 / €19,95

 


Schort €9,95 / Kandelaar €7,95 / Vaas €9,95


Plaid €69,95 / Kaarsenhouder €1,95 / Mand €19,50 / Decoratief, prijs niet bekend

Welk item zou jij meteen in de winkelmand gooien? 

Pin het in Pinbook!

Must reads 👀