Behind the Girlscene-redactie: #6

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Deze dag was een all by mysef-momentje voor Emma. Ze was namelijk helemaal alleen op het kantoor. Saaai! Renée is namelijk aan haar afstudeerperiode begonnen en ze werkt vanaf deze week maar drie dagen. Omdat Emma zich zo eenzaam voelde, besloot ze een foto van haar nieuwe Maybelline Baby Lips te sturen naar beauty-addict Renée. Ze heeft het op aanraden van Renée gekocht dus ze moest wel even laten weten hoe ze het vond. En zo was ze een stukje minder eenzaam ;-).

Qua werk heeft Emma wel goed kunnen opschieten. Ze heeft iets heel belangrijks geschreven, waar het precies over gaat zullen jullie zeker nog horen. Verder was het een mooie dag. Wel een beetje koud, maar de zon scheen en de lucht was strak blauw. Prachtig! Emma heeft ook geweldig uitzicht vanaf haar werkplek, ze kijkt zo uit op een mooie grote boom en de heldere lucht.

Danique is nog steeds herstellende van een operatie, zoals jullie vorige week hadden kunnen lezen. Helaas voelt ze zich nog niet goed genoeg om te gaan werken... Dat is jammer, want Danique mist het werk en haar collega's heel erg! Toch gluurt ze elke dag stiekem even mee of alles goed gaat. Hopelijk is ze snel hersteld en kan ze binnenkort weer aan het werk. Let's hope so!


Emma's Baby Lips... Ze krijgt er mooie roze lippen van en het wordt nog gehydrateerd ook. Aanrader!


Winter wonderland vanaf Emma's werkplek.


Danique is nog steeds herstellende van een operatie :-(.


Gelukkig is het huis van Danique erg gezellig. Dit is Danique's lievelings geurkaars van Aveda, geurend naar een combinatie van kruidnagel en gember. Overheerlijk!

Dinsdag
Danique is dan misschien niet op het kantoor, maar ze is wel aan het werk. Tenminste, ze doet wat ze kan, ze moet natuurlijk ook goed herstellen. Gelukkig heeft ze thuis een heel mooi interieur om van te genieten en Danique is niet helemaal alleen door haar kitten (kun jij hem spotten op de foto?). 

Ondertussen zaten Annemerel en Emma wel op het kantoor en deze dag stond in het teken van -jawel- eten. Het begon allemaal met een pakketje om 10 uur 's ochtends. Wat bleek? Het waren cupcakes van Sims, omdat zij hun verjaardag vieren. Emma is van jongs af aan groot Sims-fan (hoeveel uren ze wel niet zoet is geweest met dit spel...) en sprong een gat in de lucht! Emma was enorm blij met de cupcakes, Annemerel iets minder. Zij is namelijk bezig met een detox-maand en moest deze lekkernij aan haar voorbij laten gaan. Sharing = caring en de rest van de redactie genoot er lekker van mee. Hoewel het dus nog ochtend was, waren de cupcakes al voor 12 uur op. Oeps... Maar daar bleef het eten niet bij. Annemerel nam namelijk vier Milka-repen mee als souvenirtje uit Oostenrijk. Wel lief, maar ahhhhh het mag eigenlijk niet! Maar je kent ons inmiddels wel, de eerste reep is al op. What can we say, we krijgen honger van hard werken ;-). 

Aan het einde van de dag gingen Tess van Fashionscene.nl, Annemerel en Emma even op de foto, three shades of blonde


Kun jij kitten Bobbie spotten? 


Danique blijft ondanks haar operatie aan het werk. 


Hoera, Sims is jarig! Gefeliciteerd! 


Annemerel is verdrietig omdat ze de cupcakes niet mag eten... Emma is echter super blij! 


Souvenirtjes van Annemerel uit Oostenrijk. YUMMY!


Three shades of blonde.

Woensdag
Yaaay, Renée was weer aanwezig! Dit is haar eerste week dat ze niet elke dag aanwezig is, dus het was wel even afkicken. Emma en Renée hadden tijdens haar afwezigheid nog altijd contact, dus Emma kon wel merken dat ze het afkicken vond. En dat was ook zo! Renée was blij om weer op het kantoor te zijn en vond het een stuk minder saai dan alleen thuis werken aan haar scriptie.  

Emma had op woensdag een beetje pech. Oké, het is wel een first world problem, maar het was toch stom. Ze had zich de hele week verheugd op een broodje met Pittige Kip van Albert Heijn, de salade was nog in de bonus ook! Emma is erg gevoelig voor korting, dus ze vond het reden genoeg om op deze dag een lekker broodje te nuttigen. Eenmaal aangekomen bij de Appie, kwam ze erachter dat meer mensen hetzelfde idee hadden: uitverkocht! Weeeeh, dan maar iets anders eten. 

Danique zat thuis ook niet stil. Ze heeft een nieuwe haarstijl ontdekt en die heeft ze thuis geoefend. Het resultaat mag er wezen, dit wordt haar nieuwe hairdo! Binnenkort komt er nog een haartutorial, dus stay tuned als je wil weten hoe je het kapsel moet maken. Ook kwam vriendinnetje Shelley bij haar langs en ze kwam niet met lege handen. Hoe lief! 


Oh nee, de Pittige Kip is op! 


Danique's nieuwe hairdo.


Danique's vriendinnetje Shelley kwam langs met een paar cadeautjes. 

Donderdag
Een drukke bedoening vandaag op kantoor en dit keer was het niet Girlscene die erg 'aanwezig was' (Danique is nog steeds thuis, Emma was vrij), nee het waren Fashionscene en Ze.nl! Gelukkig hadden Renée en Annemerel oordopjes en konden ze zich op die manier nog aardig afzonderen!

Het was geen spectaculaire dag. Er kwamen geen cupcakes, er was niemand jarig, er ging niemand weg, er kwam geen spannend pakket. Maar een dag op de redactie bij Girlscene is natuurlijk nooit saai, we hebben heerlijk artikelen geschreven en voor we het wisten was het alweer half zes. Time flies when having fun!


Renée's To Do List!


Annemerel liet per ongeluk haar lunch in de koelkast thuis staan en moest dus iets halen. Ze haalde dit heerlijke Thaise Tomatensoepje met citroengras. Zo lekker!


Danique was dan misschien niet op kantoor, we konden via Instagram wel meegenieten van haar lekkere en gezonde lunch. Looooking good!

Vrijdag
Vrijdag was de meest deprimerende dag van de week. Althans voor Renée en Annemerel die de hele dag op kantoor zaten en niets anders zagen dan regen, regen en regen. Voor Emma daarentegen was het een hele mooie dag, want ze vloog naar Berlijn om daar voor Girlscene het concert van Taylor Swift bij te wonen. Lucky girl.

Het regende zo hard dat we er een beetje moe van werden. Iedere keer keken we elkaar aan en zeiden we weer... KAKweer. Annemerel had geen lunch bij zich alleen een paar droge crackers, maar mooi niet dat zij vrijwillig door de regen ging om lunch te halen. 

Tussen de middag stond natuurlijk de postbode weer voor de deur met heel veel pakketten. Het is maar goed dat Danique volgende week weer komt want alles rond haar bureau staat vol met pakketten, wij zijn heel benieuwd wat daar allemaal in zit!


Hoe deprimerend is dit uitzicht. Bleh.

 

Doei rainy Nederland, hallo Berlijn.

 

Hier at Emma haar lunch in Berlijn... Niet verkeerd!

Wat heb jij dit weekend gedaan? Pin het in Pinbook en laat een reactie achter :-)
Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée