News

Zo zouden celebs eruitzien als ze niet beroemd waren

Celebrities lijken de meeste knappe mensen op de wereld te zijn. We zouden allemaal wel Kim's volle bos haar willen of Rihanna's afgetrainde lichaam. Maar goed, we weten ook wel dat zij een legertje van stylisten, visagisten, kappers, personal trainers en zelfs plastische chirurgen hebben. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe de celebs eruit zouden zien als ze doodnormale mensen waren? De volgende foto's laten zien hoe een aantal celebs eruit zouden zien als ze niet beroemd waren. Zou Kim nog steeds zo mooi zijn? 

Met haar stralende huid, weelderige lokken en perfecte lach is Kim Kardashian het boegbeeld van Hollywood geworden. De realityster heeft toegegeven dat ze wel eens botox gebruikt, maar dat er verder nergens aan gesleuteld is. Ze claimt dat haar looks te danken zijn aan goede genen, dure beautyproducten en een team van visagisten. Maar wat als Kim niet over deze middelen beschikte… Hoe zou ze er dan uitzien?

Een bedrijf was wel benieuwd hoe de meest beroemde celebs eruit zouden zien als ze doodnormale mensen waren. Zónder dure beautyproducten en een team van visagisten. Het bedrijf besloot het uit te zoeken. Ze gingen aan de slag met foto's om zo het verschil te laten zien. Het bedrijf heeft zich gefocust op de kenmerken waar volgens hen aan gesleuteld is, de tandpasta lach van Tom Cruise en de wenkbrauwen van Kim Kardashian bijvoorbeeld. Ze hebben deze kenmerken uitvergroot op de foto's van celebs als gewone mensen. 

Kim Kardashian


Bron

Sharon Osbourne


Bron

Tom Cruise


Bron

Rihanna


Bron

Nicolas Cage


Bron

De beste make-over is volgens ons die van Kim Kardashian, maar we vinden Tom Cruise wel een beetje overdreven. Niet allemaal even geslaagd dus, maar het is wel een leuke manier om er zo bij stil te staan dat we ons eigenlijk niet moeten vergelijken met celebrities, simpelweg omdat wij niet over dezelfde middelen beschikken. 

Dit is niet de eerste keer dat er plaatjes van celebs als gewone mensen zijn gemaakt. De onderstaande foto's zijn een tijdje geleden uitgebracht, stiekem zijn ze best wel hilarisch (en onrealistisch). 

Jennifer Lopez


Bron

Britney Spears


Bron

Kristen Stewart & Robert Pattinson


Bron

Jay Z & Beyoncé


Bron

Ke$ha


Bron

Jennifer Aniston


Bron

Kanye West & Kim Kardashian


Bron

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd hoe jij eruit zou zien als je miljoenen euro's op de bank had? 

Bron: dailymail, buzzfeed, msn

Pin de meest hilarische make-over in Pinbook.

Must reads 👀