Fashion

Budget Valentijnsdag items & lingerie van Primark

14 februari is in aantocht en dat betekent natuurlijk maar één ding: Valentijnsdag! Of je Valentijnsdag viert met je vriend of vriendinnen – of helemaal niet -, het is in ieder geval weer een goed moment om jezelf te verwennen met een nieuwe outfit of lingerie. Heb je niet zoveel geld te spenderen aan nieuwe items of wil je niet veel uitgeven? Kijk dan vooral verder voor de Primark (kleding)stukken en andere budget opties!

Speciaal voor Valentijnsdag lanceert onze geliefde budgetketen Primark een lingeriecollectie. Het maakt niet uit of je samen bent met iemand of niet, want lingerie kun je natuurlijk ook voor jezelf kopen! In de nieuwe collectie komen nieuwe push up en boudoir bh's met kant en satijnen stofjes. Daarnaast krijgt de shapewear van Primark een sexy tintje omdat de body's met satijn zijn bewerkt. Primark pakt het deze Valentijnsperiode anders aan dan de meeste andere winkels, want in plaats van rode setjes vind je vooral lingerie in klassiek zwart en zacht roze, we like.

Zoals je gewend bent liggen de prijzen laag en als je naar de onderstaande beelden kijkt zie je dat er niet aan af, toch? Je koopt al een slipje vanaf €4 en de prijskaartjes van de bh's beginnen vanaf €5. Yay voor Primark! 

Heb je inspiratie nodig voor je outfit tijdens Valentijnsdag? Een deel van de nieuwe Primark lentecollectie hangt al in de winkels, waarvan je hier een preview zag.


De standaard kleuren voor Valentijnsdag zijn voornamelijk roze en rood. Dit jasje van Primark past goed in het kleurenthema! Vanaf het begin van februari ligt de jas voor €29 in de winkel.


Ligt de roze trend van de afgelopen tijd jou wel? Deze pumps zijn geschikt voor het voorjaar en de zomer en hebben een lieve roze kleur, net zoals de jas hierboven. Maar tijdens Valentijnsdag kun je dit paar ook uit de kast trekken als je bijvoorbeeld een date hebt! Ze kosten €14. 

Het kan zijn dat er geen Primark in de buurt is en/of dat je liever online bestelt. Dat kan niet bij Primark, maar wel bij webshops zoals Boohoo. Er zijn genoeg kledingstukken te vinden die je in de voorjaars spirit krijgen en die je prima tijdens Valentijnsdag al kunt dragen. Denk aan een casual vest in een lichte kleur of een peplum top die je lichaam een mooie vorm geeft. Of een combinatie van de twee!


Boohoo jurk – € 15


Boohoo vest – €16


New Look peplum top – €9,99

New Look skater skirt – €14,99


ASOS jurk – €18,25

Wat doe jij met Valentijnsdag? Koop jij een nieuwe outfit of lingerie?

Pin je liefdesquotes in Pinbook

Must reads 👀