Fashion

Trend: Winter Whites

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: Winter Whites.
 

Vorige week lieten we je de nieuwste trendkleur van 2014 zien: lichtblauw. Ook deze week lichten wij weer een kleur uit, maar dan eentje die ieder seizoen weer terug komt, namelijk wit. Heus niet alleen voor de zomer, want deze winter zien wij veel winter whites voorbijkomen.

Bloggers Kenza van Kenzas en Andy van Stylescrapbook doen het je al voor: fluffy comfortabele truien uitgevoerd in maagdelijk wit. Ook helemaal hip is de coltrui. Kies voor een extra lange variant, want hij mag lekker losjes hangen. Ook kun je deze lange variant bijvoorbeeld met een leren legging dragen om het geheel wat stoerder te maken.

Bloggers combineren de winter whites vooral met basiskleuren zoals zwart en grijs of met nog een wit item van een andere soort stof. Stylescrapbook gaat voor girly wit en combineert haar trui met een rokje. Kenzas draagt haar fluffy sweater met een witte lange jas en een zwarte skinny jeans. Collega-blogger Lisa Olsson kiest voor een trendy coltrui in combinatie met zwart leer.

Wit op wit is misschien meer voor de zomer, maar toch spotten wij ook bloggers, waaronder Sincerely Jules, die voor een all winter white look gaan. Wij zochten de leukste inspiratie outfits voor je uit en maakten een shopping met winter whites! Kijk je mee?


bron


bron


bron


bron


bron


bron


ClutchTrui


JasJurk


TruiSchoenen


NagellakJas

Wat vind jij van de witte winter look? Ga jij ook deze trend volgen?

Pin je favoriete witte outfits in Pinbook

Must reads 👀