Lifestyle

Win: een vliegticket t.w.v. €350 tijdens de BuitenlandBeurs

7

Droom jij over het buitenland? Studeren in Parijs, of misschien wel wonen in New York... Droom niet verder, want je kan van die droom werkelijkheid maken! Kom naar de BuitenlandBeurs, waar je alles te weten komt over werken, studeren of reizen in het buitenland. Kom erachter wat voor jou mogelijk is! Verschillende bekende bedrijven zullen je informeren over een stage, taalcursus, bijbaan of reis in het buitenland. En je maakt ook nog kans op een vliegticket ter waarde van €350!  

Een tijd doorbrengen in het buitenland... Het is voor veel meiden een wens. Misschien denk je dat het voor jou niet mogelijk is, maar niets is minder waar! Als je het écht wil, dan kan het. Natuurlijk moet je er wel wat voor doen, je goed laten informeren bijvoorbeeld. Alle informatie op internet kan wat overweldigend zijn, want waar moet je in godsnaam beginnen? En wat is nu echt relevant voor JOU? Je kunt door de bomen het bos niet meer zien en daarom lijkt het makkelijker om er maar niet aan te beginnen... Niet doen! Met een beetje hulp kun je alle informatie krijgen die je nodig hebt om je droom waar te maken; naar het buitenland! 

Maar... Waar krijg je al die informatie? Op de BuitenlandBeurs! De BuitenlandBeurs is hét evenement waar je alles te weten komt over werken, studeren of reizen in het buitenland. Altijd al buitenlandervaring willen toevoegen aan je CV? Op 7 & 8 februari 2014 ben je van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht om je te laten informeren over de fantastische mogelijkheden die het buitenland jou te bieden heeft. Dit is de eerste editie van de BuitenlandBeurs, en het belooft een groot succes te worden. 

Er zullen verschillende organisaties op de beurs zijn om te informeren, denk aan EF Taalreizen, British Council, Projects Abroad, Wil Weg en nog veel meer. Mocht je je willen oriënteren op een bijbaan hier in Nederland om te kunnen sparen voor de reis; neem dan je CV mee! Randstad geeft namelijk tips hoe je de beste bijbaantjes kan scoren. Ook kun je workshops volgen waar je gratis aan kunt deelnemen. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan hunk Dennis Storm alles over zijn buitenlandervaring vertellen op dit evenement. 

'Maarehhh, dit evenement kost zeker veel geld?' Nee, daar vergis je je in, de BuitenlandBeurs is namelijk GRATIS toegankelijk! Wel moet je je even registreren, dat kun je hier doen. 

O ja, als je de BuitenlandBeurs bezoekt, dan maak je kans op een Meet & Greet met Dennis Storm én je kunt een vliegticket winnen! 

Hoe kun je het vliegticket winnen?
Bij binnenkomst op de BuitenlandBeurs op 7 of 8 februari krijgt iedereen een goodiebag met daarin verschillende gadgets. In een van de goodiebags zit het “golden ticket”. Heb jij het golden ticket in handen? Dan heb jij het vliegticket gewonnen en kun je zelf je vlucht en bestemming kiezen! 


Bron

Ga jij naar de BuitenlandBeurs? Zou jij wel een tijdje in het buitenland willen doorbrengen? 

Pin je favoriete bestemmingen in Pinbook

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 5 jaar geleden tickettoparadise

  moet je ouder dan 18 zijn? @redactie x

 • 5 jaar geleden Raawr

  leuk ik ga! heb me meteen geregistreerd!

 • 5 jaar geleden MORIARTY

  Haha jammer net te laat, ik vertrek over twee weken voor vijf maanden naar Belgie voor mijn stage!

  Ik wil iedereen die hier aan denkt 1 tip geven: begin vroeg! Ik ben in mei 2013 begonnen met regelen en ik heb nog niet alles rond. En bel overal achteraan, mails worden zo genegeerd maar aan de telefoon moeten ze je wel te woord staan.

  Trek tijdig aan de bel bij je begeleiders op school (als je vanuit je studie gaat) als iets niet lukt, dan kunnen zij je helpen en dat helpt echt!

  Ik ben nog niet weg maar ik ben nu al blij dat ik dit heb gedaan. Het is zo'n ervaring, je wordt er zo zelfstandig van en het staat super op je CV!

 • 5 jaar geleden bluelion

  Handig!

 • 5 jaar geleden Ville88

  Ik wil

 • 5 jaar geleden Anna Vera

  Ik wil nadat ik mijn diploma heb ( kappersopleiding niveau2) heel graag voor een half jaar/ jaar op Curaçao gaan wonen. Ik heb al een werkplek waar ik terecht kan! en heel misschien ook nog woon ruimte. Natuurlijk ga ik niet zomaar zonder dat ik iets weet over het eindeland dus vraag veel naar informatie bij mensen die er tijdelijk hebben gewoond of er nog steeds wonen! en na alle info zijn er natuurlijk wel een paar dingen waar ik tegen op zie maar ik zie het als een ervaring een een leer voor mezelf! dus ik heb er heeeel veel zin in!

 • 5 jaar geleden Traveler

  Die beurs mag dan wel gratis zijn, maar die organisaties die deelnemen kosten allemaal bakken met geld

  Maar wel handig zo'n beurs. Ik regelde mijn buitenlandse stages en nu buitenlands werk altijd zelf en er komt zoveel meer om de hoek kijken dan de meesten denken!

 1. 1