Lifestyle

Fashionbloggers en hun vriendje

18

Op fashionblogs vinden we vaak de mooiste foto's en die zijn meestal niet met de zelfontspanner gemaakt. Hoe die bloggers aan die mooie foto's komen? Daar zit negen van de tien keer een heel lief en trouw vriendje achter. We presenteren je, fashionbloggers & hun vriendjes.

 

Wie: Chiara 
Blog: The Blonde Salad
Vriendje: Andrew 

Chiara Ferragni van The Blonde Salad was jarenlang samen met Richie, samen hebben ze The Blonde Salad groot gemaakt. Begin vorig jaar strandde de relatie van Chiara en Richie, maar dat betekent niet dat hun professionele relatie ten einde is, Richie regelt nog steeds vanuit Milaan het bedrijf dat The Blonde Salad inmiddels is en het lijkt erop dat ze nog steeds heel goede vrienden zijn. Ondertussen heeft Chiara een nieuw vriendje, de in Los Angeles wonende Andrew Arthur. De liefde spat niet alleen van het Instagram scherm af, het is ook niet geheel vervelend dat Andrew professioneel fotograaf is en dus veel van Chiara's foto's voor haar blog schiet. 

Wie: Debbie
Blog: Six Feet From The Edge
Vriendje: Lennart

Debbie van Six Feet From The Edge en haar vriend zijn al jarenlang samen, ze wonen samen in Amsterdam en hij maakt vaak haar foto's. Haar vriend heeft roots op Texel, dus ook daar zijn ze vaak samen te vinden en maakt hij de mooiste foto's van haar. Echte liefde.

Naam: Sabrina
Blog: AfterDRK
Vriendje: Lesley

Sabrina was één van de eerste fashionbloggers van Nederland. In het begin van haar blog werden vrijwel al haar foto's gemaakt door haar vriend Lesley. Inmiddels staan er ook vaak (mode)vriendinnen achter de camera, maar wanneer Sabrina in het buitenland is (bijvoorbeeld toen ze eind 2013 een paar maanden in Los Angeles verbleef) maakt Lesley nog steeds trouw haar foto's. Maar dat is niet het enige waar Lesley goed in is, hij kan ook heerlijk koken (hij heeft zelfs zijn eigen foodblog) en hij regelt veel van de techniek achter Sabrina's blog. Match made in blogger-heaven.

Naam: Andy
Blog: Stylescrapbook
Vriendje: Richard

De Mexicaanse Andy leerde haar Nederlandse vriend kennen toen ze studeerde in Canada. De vonk sloeg over en al snel verhuisde Andy naar Nederland om bij haar geliefde te kunnen zijn. In Nederland werd Andy meerdere keren door modetijdschriften afgewezen omdat ze geen Nederlands sprak, uit wanhoop is ze in 2007 toen maar haar eigen blog gestart, Stylescrapbook. Dat was een schot in de roos, want Andy behoort anno 2007 bij de grootste modebloggers ter wereld en vliegt de hele wereld over. Haar foto's zijn dan ook prachtig. Je zou denken dat ze gemaakt zijn door een professioneel fotograaf, maar het is 'gewoon' haar vriend die achter de camera staat. 

Naam: Rumi
Blog: Fashiontoast
Vriendje: Colin

Rumi van fashionblog Fashiontoast heeft een on/off relatie met fotograaf Colin. Of de twee op dit moment samen zijn weten we niet, maar de chemie tussen de twee is wel zo groot dat het zelfs Ralph Lauren opviel, hij gebruikte Rumi en Colin voor een van zijn advertenties.

Naam: Jules
Blog: Sincerely Jules
Vriendje: Temoc

Fashionblogger Jules van Sincerely Jules heeft haar prachtige foto's te danken aan haar vriendje Temoc dat de mooiste foto's van haar maakt. Temoc is dan ook in het dagelijks leven professioneel fotograaf.

Wat is jouw favoriete modeblog, wiens vriendje maakt de mooiste foto's?

Bron: The Blonde Salad, AfterDRK, Six Feet From The Edge, Stylescrapbook, Fashiontoast, Sincerely Jules

Pin de stijl van je favoriete modeblogger in Pinbook

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 5 jaar geleden Daphne

  Sabrina en Lesley zijn leuk samen!

 • 5 jaar geleden sharon

  Snel en makkelijk geld verdienen !

  https://www.cash4ladies.nl/aanmelden.php?ref=70121

  ik heb pas geleden 25 euro uitbetaald gekregen in een korte tijd !! meld je aan

 • 5 jaar geleden Grace

  Hahaha Lennart die ken ik

 • 5 jaar geleden JSR*

  ik mis Kenza van Kenzas

 • 5 jaar geleden Selena

  Ik mis Kristina Bazan van Kayture met haar vriend!

 • 5 jaar geleden Nemophilist

  waar is marzia met felix ?

 • 5 jaar geleden bosnianbaby

  Opzoek naar echte blonde clip-in hair extensions?

  Deze zijn nog nieuw en in verpakking!

  mail mij voor meer informatie.

  http://www.marktplaats.nl/a/sieraden-tassen-en-uiterlijk/uiterlijk-haarverzorging/m772686315-clip-in-extensions-van-echt-haar-nieuw-nog-in-verpakking.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&orderSource=SYI

  http://www.marktplaats.nl/a/sieraden-tassen-en-uiterlijk/uiterlijk-haarverzorging/m772686315-clip-in-extensions-van-echt-haar-nieuw-nog-in-verpakking.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&orderSource=SYI

  http://www.marktplaats.nl/a/sieraden-tassen-en-uiterlijk/uiterlijk-haarverzorging/m772686315-clip-in-extensions-van-echt-haar-nieuw-nog-in-verpakking.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&orderSource=SYI

 • 5 jaar geleden Hessie

  Leuk!!!1

 • 5 jaar geleden surfboard

  @Simply Emily, inderdaad! Zij zijn echt lief samen!

 • 5 jaar geleden Simply Emily

  Ik vind Kenza en haar vriend ook zo leuk!

 • 5 jaar geleden realitea

  cute! maar inderdaad, je eigen vriend is toch de leukste (:

 • 5 jaar geleden Rixt

  Naah die van mij blijft toch de leukste

 • 5 jaar geleden Janneke

  @littlegirl dat zijn beautybloggers hier gaat het alleen om fashionbloggers

 • 5 jaar geleden LittleGirll

  teske en mert en cynthia en haar vriend masha en gregor?

 • 5 jaar geleden Lauraaa

  Ah cute. Ik ben boekenblogger maar het voordeel daarvan is dat je geen fotograaf nodig hebt.

 • 5 jaar geleden Horizon

  awh lief

 • 5 jaar geleden Merel

  Cute foto's!!

 1. 1