Editor’s Choice: Vimodos

Fashion door Redactie

In deze nieuwe rubriek kijken vier hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze eerste aflevering van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van Vimodos na, op zoek naar de meest interessante items. Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

Vimodos

Esmée van Rijn, hoofdredacteur Fashionscene.nl

Keuze: Warme fringe trui

"Deze warme trui met fringe detail van Selected Femme is absoluut mijn favoriet. Dit seizoen zien we enorm veel items met franjes, het liefst van suède. Grote trendsetter hiervan is natuurlijk ontwerpster Isabel Marant, zij is overduidelijk dol op de 'cowboy'-trend. In de winkel valt mijn ogen tegenwoordig ook niet alleen meer op studs en leer, maar ook op fringe!"

Vimodos

Karin Broeren, hoofdredacteur Ze.nl

Keuze: Friss & Company tas

"De 2-kleurige tassentrend die je nu veel ziet is wel aan mij besteed. Naast mijn huidige zomerse exemplaar zou ik graag dit exemplaar aan mijn wintercollectie toevoegen! De gouden details vind ik mooi subtiel. Sowieso vind ik Friis & Company een erg leuk en trendy merk. Hebben, hebben, hebben dus!"

Vimodos

Danique Hoofwijk, hoofdredacteur Girlscene.nl

Keuze: Chill Vero Moda vest

"Wat is er tijdens deze gure herfstdagen nu fijner dan een heerlijk oversized vest?! Juist, niets! Lekker warm voor thuis, stijlvol om te gaan uiteten of gewoon voor een heerlijke shopsessie. Dus super functioneel en ook nog eens voor een fijne prijs! Ik zeg: een win-win situatie!"

Vimodos

Claartje Schröder, hoofdredacteur Vrouwen.nl

Keuze: Supertrash Dress Dessa Rainbow print

"Wat een mooie kleuren! Soms wil je als vrouw toch gewoon opvallen? Deze va-va-voom jurk valt mooi lang en slank en trekt alle aandacht naar zich toe zonder heel bloot te zijn. Ik zou dit zelfs naar kantoor kunnen dragen."

Pssst.. Vimodos geeft nu al een sneak peek van de najaarssale. 10% korting op meer dan 100 items. Bekijk alle sale items hier!

Welk item is jouw favoriet?

Door de hoofdredacteuren