Lifestyle

10 herkenbare ‘FML’ momenten

Sommige herkenbare momenten halen de 'Je bent niet de enige die'-rubriek op Girlscene niet, omdat ze gewoonweg een categorie op zichzelf zijn. Deze tien dingen zijn zó irritant dat je bij jezelf denkt: F* My Life, waarom overkomt mij dit want ik heb hier nu echt geen zin in. Komen de volgende situaties jouw ook bekend voor? Lees verder en deel je FML-momenten!


Bron

1. Dat moment waarop je mouw omhoog gaat zodra je een jas aantrekt
Ugh, zo verschrikkelijk is het als je mouw omhoog schuift zodra je een jas of vest aantrekt. De enige manier om dit drama te voorkomen is door je mouw met man en macht vast te houden met je handen zodra je een arm in de jas steekt.

2. Dat moment waarop je beseft dat je alleen mascara op kan doen met je mond open
Wat is de reden achter het feit dat je mascara alleen opdoet met je mond open? Waarom geven je hersenen een seintje dat je mond open moet staan zodra je een tube mascara in je handen hebt… Wij zijn er nog niet over uit.


Bron

3. Dat moment dat je niest nadat je eyeliner er net op zit
Of dat je net je mascara aanbrengt en je een niesbui op voelt komen en de huid rondom je ogen compleet zwart wordt van de make-up. FML! Nu moet je weer opnieuw beginnen…


Bron

4. Dat moment waarop H&M ringen verkleuren en afgeven op je vingers
Leuk die fashionable (zilveren) ringen, maar na een tijdje blijft er niets meer van over. De ringen verkleuren én geven af op je vingers, waardoor je ineens een groene schimmelachtige kleur als afdruk op je vingers hebt geprint. Love it, not

5. Dat moment wanneer het buiten koud is en jouw topje uit je broek kruipt
In de winter heb je eenmaal een extra laag kleding nodig en daar komen de basic topjes goed van pas. Maar het moment dat ze uit je broek kruipen… argh! Zo vervelend.

6. Dat moment dat je haar perfect zit wanneer je gaat slapen
Elke dag is het weer een strijd om je haar perfect in model te laten vallen en net wanneer je wilt gaan slapen zit het helemaal goed. Hoe dan?! Of dat het net goed valt als je niks op de planning hebt staan en je de hele dag in een joggingbroek doorbrengt. 


Bron

7. Dat moment dat je van jas wisselt en je OV-chipkaart niet uit je jaszak haalt
Je draagt al een maand dezelfde jas en omdat je (bijna) elke dag met het openbaar vervoer reist zit jouw OV-chipkaart standaard in je jaszak. Maar de temperatuur verandert en je besluit om een andere jas aan te trekken. Wrong! Zodra je wilt inchecken merk je op dat je OV spoorloos verdwenen is. Oftewel: in je andere jas zit. Ahh!

8. Dat moment dat je sok afzakt in je laars
Enkelsokken zijn niet gemaakt om in laarzen gedragen te worden… Dat merk je in ieder geval wanneer je veel moet lopen en je langzaam voelt dat de sok afzakt en op een gegeven moment onder je voet eindigt. Gevolg: irritant gevoel, blaren en de bovenstaande gezichtsuitdrukkingen van Kim Kardashian.

9. Dat moment dat etensresten je handen raken tijdens de afwas
Ieh, het is echt niet prettig om etensresten je handen raken terwijl je met de hand aan het afwassen bent. Het lijkt nog erger als het een bord van iemand anders is of als er mayonaise van het bord komt. Horror!


Bron

10. Dat moment waarop je blote voeten tegen het bed stoten
Binnen een seconde voel je zoveel pijn dat je misschien wel zin hebt om je bed ondersteboven te keren. Auw, wat doet het pijn om je tenen tegen de rand van het bed te stoten. Waarom gebeurt dit en waarom is je kleine teen altijd het slachtoffer?

Wat is volgens jou het meest memorabele 'FML'-moment ooit?

Pin het in Pinbook!