Shape your shape!

Fashion door Redactie

''Een goede basis is het halve werk''. Je hoort steeds vaker over shapewear, ook wel corrigerend ondergoed genoemd. Shapewear stroomlijnt je silhouet en dat betekent helemaal niet dat je dik bent! Het geeft juist steun en maakt jou net wat zelfverzekerder als je een mooi strak jurkje aan hebt. Heb jij het al?

De feestdagen komen er weer aan... Je wil er natuurlijk tip top uitzien in dat strakke jurkje dat je speciaal voor de Kerst hebt gekocht (en dat kan moeilijk worden, aangezien je de pepernoten niet kunt weerstaan). Maar wist je dat je ook met speciaal ondergoed een prachtig figuur kunt creëren?

shapeweaer

Shapewear dragen betekent echt niet dat je 'dik' bent. Of dat je het dan alleen nodig hebt. Sterker nog: je wordt er geen maatje kleiner door. Shapewear corrigeert je figuur. Heb je bijvoorbeeld geen taille? Met een speciaal broekje of strak hemdje, kun je zo een taille creëren. Ook kun je je billen optisch liften. Shapewear geeft stevigheid op de plekken waar jij het nodig hebt. Het geeft je stuen en verbetert je houding.

Als je bij shapewear denkt aan het ondergoed van je oma, dan heb je het mis! Tegenwoordig zijn er ontzettend mooie, moderne en comfortabele shapewear. De prijs van shapewear varieert sterk. Zo kun je shapewear kopen voor 20 euro, maar ook voor bijvoorbeeld 70 euro. Maar de prijs hoeft niks over de kwaliteit te zeggen. Die van 20 euro kan net zo goed zijn als de duurdere.

shape

Belangrijk is dat je de goede maat kiest. Kies de maat die je normaal ook draagt. Weet je het niet zeker? Je kunt beter een maat te groot, dan te klein nemen.

Bij Mydress.nl hebben ze nu ook betaalbare en fashionable shapewear! Nog een voordeel: je kunt nu ook achteraf betalen. Je ontvangt je bestelde artikelen eerst en betaalt pas achteraf via afterpay. Super handig, ook als je geen internetbankieren hebt!

Het corrigerende onderjurkje

shape

Wat doet het voor je lichaam?
- Stroomlijnt de lijnen van je lichaam.
- Je krijgt er een slanke taille door en een platte buik.
- Je billen worden gelift.
- Extra aandacht voor je borsten.

Deze onderjurk kost € 19,95 bij Mydress.

De corrigerende slip

shape

Deze draag je overal onder. De corrigerende slip geeft je een:
- Slanke taille.
- Platte buik
- Voelt als een tweede huid.

Deze slip kost € 14,95 bij Mydress.

De body shaper

shape

De bodyshaper zorgt voor:
- Mooi gevormde billen.
- Zeer glad effect onder strakke kleding.
- Vloeiende lichaamslijnen.

Deze bodyshaper kost € 19,95 bij Mydress.

Zit jij een beetje krap, maar wil je toch een mooie jurk voor de feestdagen? Kijk dan op de Facebook-pagina van Mydress, daar maak je namelijk kans op maar liefst 10 jurken + accessoires t.w.v. meer dan € 550!

Ga jij shapewear scoren?

Bron: plazilla, goedgevoel, notoriousclothing

Door: Emma