Lifestyle

Girlscene’s Playlist: The Break-Up List

Liefdesverdriet. We've all been there. Er is weinig dat meer pijn doet dan écht goed liefdesverdriet. Of hij het nu heeft uitgemaakt en het voor jou als donderslag bij heldere hemel kwam, of dat jij de knoop hebt doorgehakt. Het maakt niet uit, als er liefde in het spel was dan doet het gewoon pijn. Speciaal voor deze situatie hebben we een afspeellijst voor je samengesteld.

Let op; dit is geen lijst voor wanneer je klaar bent met de tranen, of voor wanneer je in het OV zit en eigenlijk liever niet in huilen uit wil barsten. Dit is een lijst voor je slaapkamer en een doos tissues en misschien – als je door liefdesverdriet geteisterde buik het toe laat – een doos chocolaatjes. 

In de afspeellijst vind je nummers van Katy Perry (By The Grace of God schreef ze na haar scheiding met Russell Brand), Kelly Clarkson (Because Of You, voel je de tranen al komen), Nelly Furtado (All Things Come To An End… zo waar), Taylor Swift (Queen of the break-up songs) en Birdy (Skinny Love, hier moeten we normaal al om huilen, kun je nagaan hoe we er tijdens een break-up op reageren!).

Maar we hebben niet alleen nummers van vrouwelijke artiesten in de lijst geplaatst, we hebben ook nummers van James Blunt (Goodbye My Lover, zijn stem leent zich heel erg goed voor zielige nummers), One Republic (Au Revoir, we hadden geen toepasselijkere titel kunnen bedenken) en R.E.M. (Everybody Hurts.. Goed om te weten dat we niet de enige zijn met pijn).

Beluister de lijst hieronder op Spotify!

Heb jij geen Spotify? No problem, je kunt de lijst ook luisteren met deze YouTube Playlist.

Watch on YouTube

Wat is jouw favoriete break-up song? Pin jouw favoriete Break-Up lyric quote in Pinbook!

Liefs,
Girlscene

Must reads 👀