Fashion

10x faux leather pants

Leren broeken zijn niet langer voor rocksterren en motormuizen, ze worden nu door iedereen gedragen! Een echte leren broek is zo een rib uit je lijf, maar faux leather is een stuk betaalbaarder en bovendien hebben er geen dieren voor geleden. Skip de jeans deze winter en ga voor de faux leather pants! Girlscene zet 10 hippe exemplaren voor je op een rij.

Faux leather pants is een trend die al een wat langer meegaat. Of je nu naar school of werk gaat, of een wild feestje op de planning hebt staan, deze broek is altijd een goed idee. Hoe combineer je een nep leren broek? Overdag kun je hem combineren met een simpele top en enkellaarzen, 's avonds kan hij gedragen worden met een blazer en hoge hakken. Je kunt de broek voor (bijna) elke gelegenheid aantrekken, daarom is er geen reden om dit item niet in je garderobe te hebben.

Sterren als Lauren Conrad en Miranda Kerr zijn al meerdere keren gespot met faux leather pants, maar ook onze Danique heeft er eentje in haar bezit. Zij heeft haar exemplaar van webshop LaRedoute met flinke korting! Danique kiest ervoor om haar nep leren broek sportief te combineren met een streepjes T-shirt, oversized jas en schoenen van Nike.


LaRedoute, €20,00 / La Redoute (Danique's broek) , €32,99
LaRedoute, €24,99 / Asos, €56,18


H&M, €19,95 / H&M, €24,95
H&M, €14,95 / H&M €29,95


Bristol, €27,99 / Nelly, €79,95

Heb jij al een nep leren broek in je bezit? Of staat hij nog op je verlanglijstje?

Draag jij nep leren items? Pin het in Pinbook

Must reads 👀