Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kim Kardashian

Sinds haar relatie met Kanye West is de kledingstijl van Kim Kardashian veranderd. Kim gaat voor een chique cropped broek, met bijpassende nude pumps van Saint Laurent en een simpele gestreepte blouse. Daarop draagt ze een spijkerjasje. In haar hand houdt Kim een kleine Hermès tas vast en op haar neus staat een Céline zonnebril.

Paris & Nicky Hilton

Een activiteit die de zusjes graag (op Louboutin pumps) doen is shoppen. Nicky in een strakke leather look broek, Alaïa schoenen en een Chanel Boy tas en Paris op haar Loubs in een chique outfit met een kanten jurk. Het wordt al snel duidelijk wie de stoere stijl heeft van de zusjes en wie er voor de vrouwelijke outfits gaat.

Rita Ora

Rita Ora zie je niet zo snel in een kanten jurk en op Louboutins. Zij gaat liever voor platte Givenchy laarzen, een korte fluwelen (nietsverhullende) jurk of slip on dress waarover ze een kimono in Japanse stijl draagt. Ze heeft een felgekleurde boho tas bij zich en een Ray Ban zonnebril.

Anne Hathaway

Rustig thuiskomen hoort er voor de actrice Anne Hathaway niet meer bij. Op het vliegveld probeert ze zich door hordes mensen en fotografen te dringen. Dat doet ze in de volgende outfit. In een Bretonse top, korte shorts met vlinderprint, Carrera zonnebril en Toms ballerina's probeert Anne naar buiten te lopen.

Doutzen Kroes

Doutzen geniet van Miami en heeft in tegenstelling to New York hier wel de kans om haar blote benen te laten zien. Dat doet ze in een taillerok met horizontale strepen en een baggy T-shirt. Haar tas zou niet misstaan in Ibiza, maar de zonnebril maakt het weer Miami. Ze draagt een designermix van Alaïa, Alexander Wang en Balmain. 

Dakota Fanning

De engelachtige stijl van Dakota is inmiddels ingeruild voor een grungy en donkere look. Hier draagt ze zwarte sneakers met een leren broek in dezelfde kleur en een baggy Nirvana sweater. Daaroverheen draagt ze een lange grijze jas die tot haar knieën komt en een warme sjaal.

Gwen Stefani

Je zou bijna niet zeggen dat Gwen Stefani op het punt van bevallen staat. Ze loopt nog steeds stylish en op hoge hakken over straat. Voordat ze naar een acupunctuur kliniek gaat draagt Gwen een lange top met print en een leren broek. De zonnebril is van Stella McCartney en de tas van Miu Miu.

Vanessa Hudgens

Vanessa besloot om weer haar favoriete print legging aan te doen. In deze editie van Wie rockt de look droeg ze ook eenzelfde galaxy print. De legging is niet het enige comfortabele aan Vanessa's outfit. Op haar UGG schoenen, grijze vest en 'Don't worry be sexy' shirt verlaat ze de sportschool.

Kylie Jenner

Kylie's stijlvolle outfit bestaat uit designer items. Van MaxMara jumpsuit, Céline tas en Jimmy Choo schoenen tot Stella McCartney zonnebril en Cartier armband. Dat is erg veel designer in een outfit voor een gemiddelde 16-jarige, maar het staat Kylie super chique. In deze outfit was ze te zien in de Amerikaanse show Chelsea Lately. 

Amy Adams

Met veel taken op haar to do lijstje, zoals naar de kapper gaan en kleding ophalen, reist Amy van hot naar her in Beverly Hills. Met rode pumps in haar handen en Acne inspired boots aan haar voeten is ze onderweg. Verder draagt Amy een donkere skinny jeans, grijs vest met een basic top en een grote sjaal om haar nek. 

Wie rockt de look?

Pin je favoriet in Pinbook

Must reads 👀