Beauty

L’Oréal Color Riche oogschaduwsticks

Na Chubby Sticks van Clinique voor (lippen en) ogen en de fijne 'Stays no matter what' pencils van Essence brengt ook L'Oréal oogschaduwsticks uit. De L'Oréal Color Riche crayons zijn zachte potloden waarmee je snel en makkelijk een oog look maakt. Precies waar we bij Girlscene van houden! Gelukkig mogen we vijf kleuren uittesten en maakt Girlscene's Renée een eenvoudige look met de sticks.


Na de budgettopper 'stays no matter what' pencils van Essence ben ik om. Wanneer ik niet veel tijd heb, maar wel iets op mijn oogleden wil dragen pak ik al snel een oogschaduwstick. Wat ik zo fijn vind is dat je het als eyeliner kan gebruiken en/of het kan vervagen en het op kunt bouwen met oogschaduw voor een intense kleur. Het nadeel van dit soort producten is dat het vaak een soort crème structuur heeft en dat gaat niet goed in combinatie met (mijn) vette oogleden. Gevolg? Het glijdt alle kanten op en na een uur is de kleur in mijn plooien getrokken. Daarom ben ik benieuwd of de Color Riche crayons van L'Oréal goed blijven zitten – zoals die van Essence – en hoe de kleur op mijn oogleden pakt.

Girlscene ontving vijf van de twaalf kleuren. 


Delicate Beige, Secret Silver, Sugar Vanilla, Lovely Lilas, Paradisiac Turquoise


Sugar Vanilla, Delicate Beige


Sugar Vanilla


Delicate Beige


Paradisiac Turquoise, Lovely Lilas, Secret Silver


Paradisiac Turquoise


Lovely Lilas


Secret Silver

Sugar Vanilla en Delicate Beige zijn de twee kleuren die mij het meeste aanspreken. Volgens collega Tess van Fashionscene is Sugar Vanilla een goede kleur om in je binnenste ooghoeken te gebruiken als highlighter. 


Niets & Sugar Vanilla 

Daarna besluit ik om Delicate Beige langs mijn wimpers aan te brengen. Het glijdt inderdaad over mijn oogleden zoals L'Oréal belooft. Dus geen getrek of een hard potlood… Het is precies goed. 


Linksboven niets, rest Delicate Beige


Secret Silver zacht langs mijn wimperrand aangebracht

Wat vind ik?
Verpakking – Het uiterlijk ziet er mooi uit: een zwarte omhulsel met gouden details. Dat vind ik mooi! De potloden moet je slijpen en kun je dus niet omhoog draaien… minpunten hiervoor.

Kleuren – Girlscene heeft vijf van de twaalf kleuren en het is fijn dat ze zowel neutrale kleuren als opvallende kleuren in de collectie toevoegen. Zo is er voor ieder wat wils. De pigmentatie is goed. 

Structuur – Je hoeft niet aan je oogleden te trekken om de kleur aan te brengen. Het brengt makkelijk aan en vervaagt mooi als je een platte kwast gebruikt.

Long lasting – Tot slot een van de belangrijkste dingen. Hoe lang blijven de potloden netjes op de ogen zitten? Ik gebruik altijd een oogschaduwbasis en toch verschuift potlood sneller dan poeder. Maar het blijft prima een werk-/schooldag zitten.

L'Oréal Color Riche oogschaduwsticks kosten €9,99 per stuk.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10

Welke kleuren vind jij het mooiste? Gebruik jij vaker oogschaduwsticks?

Pin je favoriete kleur in Girlscene's Pinbook