Behind the Girlscene-redactie: #3

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Wooow, het weekend ging echt in een oogwenk voorbij! Het grappige was dat alle redactieleden het weekend zo snel voorbij vonden gaan. Danique heeft in het weekend een grote schoonmaak gehouden, nu staat haar stulpje er weer prachtig bij. De foto's zijn uiteraard gemaakt nadat er een bezem doorheen is gehaald ;-). En dat schoonmaken deed ze met een nieuwe bril op haar neus, op de redactie vonden we dat ze er super slim en volwassen uitziet. 

Maar goed, maandag moesten we dus weer aan de bak. Ook niet heel vervelend, want we mochten de prachtige pastelkleurige lakjes van Rimmel testen. We vertelden vorige week al over de pastel trend voor het aankomende voorjaar, maar het is nog even wachten op het trendreport. Officieel mogen we de nagellak nog niet aan je tonen, dus nog heel even geduld! ;-)
Maar daar bleef het reviewen niet bij, Renée ging ook aan de slag met de gekleurde mascara van L'Oréal's Miss Manga. Inderdaad, deze mascara's hebben een andere kleur dan je gewend bent. Is het een succes of blijven we toch liever zwarte mascara gebruiken? Op het antwoord moet je nog even wachten, ook deze review komt binnenkort online. 


Danique's crib is weer spik en span. 


Een érg duidelijke boodschap voor Danique van haar vriend... Uiteraard als grapje bedoeld :-). 


Wat vinden jullie van de nieuwe bril? We love it! 


Trend: pastel op je nagels. Dit L'Oréal lakje is onze favoriet! 


Renée testte deze Miss Manga mascara's in vrolijke kleurtjes. 

Dinsdag
Just another day at the office... Behalve dat Danique afwezig was dan. Het was namelijk de dag dat ze haar über schattige kitten mocht ophalen! Om hem een beetje te laten wennen heeft Danique twee dagen vrij genomen zodat ze al haar aandacht op haar nieuwe huisgenoot kan richten. Maar kitten Bobbie (dit is uiteindelijk zijn naam geworden, iedereen die mee heeft gedacht over een naam op Facebook: thanks!) moest eerst even aan de redactie geshowd worden. Danique reed daarom langs het kantoor om Bobbie te laten zien. Als je de foto's hieronder ziet begrijp je wel dat de hele redactie smolt en spontaan verliefd op hem geworden is. Eenmaal thuis was Bobbie meteen op zijn gemak, hij kroop al lekker op schoot en haalde zelfs al wat kattenkwaad uit!

Annemerel, Emma en Renée konden bijna geen afscheid nemen van kleine Bobbie, maar we moesten weer aan het werk! Zoveel schrijven is soms best vermoeiend, dus Emma besloot op gegeven moment om een kleine koffie break te houden met Fashionscene-collega's Tess en Daphne. Emma wilde nog zo gezond doen, maar eenmaal bij de Coffee Company wilde ze toch een ongezonde koffie met slagroom en caramel. Hello sugar rush! 

Aan het einde van de middag bezocht Renée een event waar het team van Garnier een presentatie gaf over hun nieuwste anti age crème: Garnier Miracle Skin Cream. Na de presentatie had Renée stiekem meer oog voor de nieuwe reinigingsproducten van Garnier die vanaf februari te koop zijn. Allereerst: de verpakking. Roze en paars, hallo! Natuurlijk word je daar meteen naartoe getrokken. Toen er ook nog eens 'micellaire water' op de verpakking stond ging het beautyhart van Renée nog harder kloppen. Bye bye tripjes naar Parijs om het Franse Bioderma te halen, binnenkort voldoet de drogisterij in Nederland ook.


Kitten Bobbie kwam nog even langs het kantoor, hoe cuuuuuuuuuuuute?!


Bobbie voelde zich meteen thuis bij Danique... Lekker slapen op haar schoot :-).


Coffee break met Tess en Daphne.


Micellaire water bij Garnier... Dat willen we maar al te graag testen! 


Binnenkort smeer je ook met Garnier je bodylotion op onder de douche.


Zucht, laat de zomer maar komen. Gelukkig brengt Garnier een fijne zonnebrandspray uit die snel intrekt en niet plakt. Yes!

Woensdag
Het was rustig op kantoor vandaag. Danique was thuis omdat ze haar katje natuurlijk niet direct alleen kon laten en Emma had haar vrije dag. Renée was wel op kantoor (natuurlijk) en Annemerel was er ook. Annemerel pikte direct Emma's plekje in, een stuk gezelliger om naast Renée te zitten dan om helemaal alleen aan een tafel te zitten. 

Het begon woensdag weer met nieuwtjesstress, er was gewoon helemaal geen spannend (showbizz)nieuws, uiteindelijk vonden we een onderzoek waaruit bleek dat 16 & Pregnant voor een daling in tienerzwangerschappen heeft gezorgd. Ok, interessant. Pffieeeeuw, we hebben weer wat gevonden. We zijn erg blij dat we niet op een nieuwsredactie werken, daar ben je volledig afhankelijk van NIEUWS en wat als er dan helemaal geen nieuws is? Stressvol, erg stressvol. Dan hebben we het hier op de Girlscene-redactie nog erg makkelijk, wij kunnen namelijk met de meeste artikelen heel lang vooruit werken.

Woensdag was verder een beetje een druilerige dag, iedere keer als we naar buiten keken zagen we alleen maar regen, regen, regen.. Oooooooh wat een treurigheid. Gelukkig was om 15.00u ineens de taart van Esther, onze collega van Foodness.nl. Die maakte HEEL veel goed. YUM!


Heel de dag keken we hier tegenaan, REGEN.


Annemerel en Renée hielden een challenge. Ze hadden een zak autodrop maar ze mochten maar één snoepje per uur. Kijken hoe lang ze dat vol zouden houden... NOU DE HELE DAG. Yes. Als we het écht willen kunnen we het wel, maat houden. Matcht Renée's nagellak van de Gwen Stefani collectie van OPI niet prachtig met het snoepje?


De taart van collega Esther! Net wat we nodig hadden.

Donderdag
Danique en Emma keerden weer terug op de redactie... Met Nikes aan hun voeten! Ja, ze zijn overstag gegaan na alle lovende verhalen van Nike-fan Annemerel. Danique koos voor Nikes met een kleurtje, Emma hield het bij simpel zwart. Ze zitten zooooo lekker, alsof je op pantoffels door het kantoor loopt. Binnenkort kun je meer lezen over deze nieuwe aankopen!

Renée werkte thuis zodat ze aan de slag kon met reviews en een haar tutorial. Gelukkig kon haar behulpzame moeder haar helpen met foto's maken! Ze ging als een speer, want zonder de afleiding van Danique, Annemerel en Emma kon ze lekker doorwerken. Heerlijk om zoveel af te krijgen! Maar wel een beetje saai, het is toch wel leuker om te werken met een beetje gezelligheid. 

Verder nam Danique een beetje bananenbrood mee naar het kantoor, want dat had ze de dag ervoor gebakken met het recept van Annemerel. Er zitten geen ongezonde ingrediënten in, dus ook geen suiker. Weer eens wat anders dan zoete autodrop ;-). De hele redactie heeft een stukje geproefd, yummy wat was het lekker! 


Shinen met nieuwe Nikes! 


Emma & Danique zijn blij met hun nieuwe items.

 


Danique's overheerlijke bananenbrood, gemaakt met het recept van Annemerel. 

Vrijdag
Almost weekend! Danique was helaas ziek en werkte daarom vanuit huis. Dat bleek niet overbodig, want kitten Bobbie besloot om flink wat kattenkwaad uit te halen. De bank kreeg het zwaar te verduren, maar ook de gordijnen bleven niet bespaard. De gordijnen zijn namelijk van de rails gedonderd en nu zijn ze stuk. Leuk, zo'n kitten ;-). Op het kantoor ging het er veel rustiger aan toe. Emma schreef het ene artikel na de andere (waaronder een winactie, stay tuned!), Renée deed een review van nieuwe Garnier producten en bracht aan het einde van de middag een bezoekje aan Mooi PR om de foundations van Boots te bekijken. Wat ze ervan vond?Interessant! Boots heeft namelijk een device die meet welke foundationkleur van de Stay Perfect Foundation voor jou geschikt is. Hierdoor doe je nooit meer een miskoop en Renée test het natuurlijk voor je uit. Het concept is in ieder geval interessant. Helaas zijn er maar drie van deze apparaten in Nederland, omdat ze vrij kostbaar zijn. De Boots apotheek Beethoven in Amsterdam bezit er een en de andere twee rouleren door Nederland.

Er was een flinke discussie op het artikel over het alcoholverbod. De alcoholleeftijd is -zoals jullie wel weten- per 1 januari naar 18 jaar verhoogd. Volgens sommige mensen een goede zaak, maar gevolg is dat minderjarige jongeren bijna niet meer in discotheken en kroegen kunnen komen. Is het alcoholverbod ook een uitgaansverbod? Lees het artikel en geef je mening!

We kregen een pakketje binnen waar wij koffie-fans wel blij van werden. Starbucks komt namelijk met de herbruikbare beker. Niet schrikken, de bekende papieren beker blijft gewoon verkrijgbaar, maar als je vaker bij Starbucks komt dan kun je er nu voor kiezen om een steentje bij te dragen aan het milieu. Bovendien krijg je op vertoon van de milieuvriendelijke beker bij ieder bezoek korting op je favoriete drankje! Korting is iets waar wij sowieso wel van houden, maar we vinden het ook een goed idee om je eigen beker mee te nemen om zo aan het milieu te denken. En de beker ziet er nog super leuk uit ook! Wij nemen hem mee bij ons volgende bezoek aan Starbucks (maandag, waarschijnlijk).


Kwamen deze Garnier-producten door de test? Lees het binnenkort op Girlscene.nl!


Ideaal voor beautyliefhebbers en meiden die het moeilijk vinden om de goede foundationkleur te vinden... Bij Boots kom je daar snel achter en krijg je een speciale Stay Perfect Foundation aangemeten.


Dit kleine apparaat weet dus precies welke foundation kleur jou matcht. Het houdt zelfs rekening met je ondertoon. Nice!


Test, test op Pauline van Vrouwen.


Renée probeert de Stay Perfect Foundation de komende tijd uit. De kleur Cool Vanilla moet het beste bij haar huidskleur passen!


Met de nieuwe herbruikbare beker van Starbucks denk je niet alleen aan het milieu, maar krijg je ook nog korting op je favoriete drankje.

Heb jij een fijn weekend gehad?
Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée