Beauty

Nageltrend voorjaar 2014: pastel

Heb je ook al zo'n zin in het voorjaar? Na het zien van de nieuwe nageltrends voor spring/summer 2014 kunnen we op de Girlscene redactie niet meer wachten tot het lekker lenteweer wordt! Een van de grootste trends op het gebied van nagels is – surprise, surprise – pastel. L'Oréal en Rimmel zijn de eerste cosmeticamerken die met nieuwe pastel nagellakjes komen en Girlscene testte het voor je uit.

De trend die je bij L'Oréal ziet is dat zij voor een lak gaan die bijna wit op de nagels lijkt. Bij de ColorRiche nagellak is het belangrijk dat je twee lagen aanbrengt, omdat het er anders stroperig uitziet.


Gourmandise, Nouvelle Vague, Lemon Meringue, Peach Neglige, Pistachio Drage

Gourmandise

Gourmandise laat zich niet zo goed fotograferen. Deze kleur lijkt in het echt meer op een combinatie van lila en Essie Fiji.

Nouvelle Vague

Nouvelle Vague is nog zo'n pasteltint die moeilijk vast te leggen is. De lila kleur neigt licht naar de babyblauwe kant.

Lemon Meringue

Wie houdt niet houdt van wit, maar wel gek is op lichte tinten komt al snel terecht bij een kleur zoals Lemon Meringue. Een mix van cakedeeg en Pasen.

Peach Neglige

Een chique en warme variant op Lemon Meringue is Peach Neglige. Deze kleur staat vooral mooi op een zongebruinde of donkere huid.

Pistachio Drage

Sinds Chanel Jade is de mint kleur niet meer uit beautyland weg te denken. Ook L'Oréal gaat dit voorjaar voor mintgroen met Pistachio Drage.

Deze L'Oréal ColorRiche kleuren kosten €5,99 per stuk.

De suikerzoete nagellak van de Rimmel Sweetie Crush collectie past ook goed in de pastel categorie. Verwacht geen nude pastel kleuren zoals de L'Oréal lakjes hierboven, maar meer een knallende en mierzoete kleur. Wat de Sweetie Crush lijn bijzonder maakt is de korrelige textuur. Kijk maar even mee naar de swatches! Elke nagellak is in twee lagen aangebracht. 


Sherbet Sweetheart, Fizzy Applelicious, Blueberry Whizz, Candyfloss Cutie, Violet Swizzle

Sherbet Sweetheart

Sherbet Sweetheart is een lichtgele kleur die net zoals Lemon Meringue een paaskleur is, maar dan net iets donkerder en opvallender. 

Fizzy Applelicious

Fris appelgroen is Fizzy Applelicious. De kleur is semi-transparant en minder fel dan de groene kleur in het potje zelf. 

Blueberry Whizz

Houd je meer van een opvallende kleur? De babyblauwe kleur Blueberry Whizz is de meest opvallende kleur van de Sweetie Crush collectie.

Candyfloss Cutie

Bubblegum meets koraal: dat is Candyfloss Cutie. Een kleur voor meiden die van barbie roze en koraal houden. Met deze kleur op je nagels lijk je nog bruiner in de zomer. 

Violet Swizzle

Is roze te roze en meisjesachtig maar wil je wel graag een zoete kleur op je nagels? Violet Swizzle is een lila variant van Candyfloss Cutie. 

Prijs van de Sweetie Crush nagellakjes: €6,99 per stuk. 

Welke kleur vind jij het mooiste? Ga je pastelnagellak dragen dit voorjaar?

Pin je favoriete nagellak op Girlscene's Pinbook!

Must reads 👀