Lifestyle

11x he’s into you

'Vindt hij me nu leuk of vindt hij me helemaal niks?' hoe vaak hebben we deze vraag wel niet aan onze vriendinnen gesteld… Tja, daten is ook niet makkelijk. Niet alle signalen zijn even duidelijk en het is dan ook lastig om te weten of het bij een flirt blijft, of dat er toekomst in zit. We hebben de signalen van he's just NOT that into you al een keer besproken, maar hoe kun je nu weten of hij je wél ziet zitten… Dat behandelen we in dit artikel. Als je jouw crush herkent in een paar signalen, dan is het misschien wel een match made in heaven

1. Hij houdt oogcontact
Oogcontact maken is erg belangrijk bij het daten. Als je iemand leuk vindt, dan zal je merken dat je automatisch naar hem kijkt. Dat geldt ook voor hem. Als hij je echt ziet zitten, dan kijken jullie elkaar in de ogen (op een comfortabele manier, natuurlijk) en dan houden jullie elkaars blik vast. Geloof ons, als hij je niet zag zitten, dan zou hij het ook niet zo fijn vinden om zo lang naar jou te kijken. 

2. Hij leunt naar voren als hij met je praat
It's all about body language! Je kunt niet alleen door oogcontact weten of hij je leuk vindt, maar ook door naar zijn lichaam te kijken. En nee, daarmee bedoelen we niet naar zijn abs ;-). Kijk of hij naar je toe leunt. Sommige jongens doen dit heel 'overdreven', maar soms is het ook een kleine, subtiele beweging. Het werkt nu eenmaal zo dat je dicht in de buurt wil zijn van iemand die je leuk vindt, dat merk je vast ook wel eens (of het tegenovergestelde: als jongen je aanspreekt en je niet geïnteresseerd bent… ARGH, wanneer gaat hij weg?). Het is ook bewezen dat mensen elkaars houding kopiëren als ze elkaar leuk vinden. Probeer het maar eens, doe je armen over elkaar en kijk of hij dat ook doet. Zit hij ook met zijn armen over elkaar? He likes you!

3. Hij luistert naar je (en komt er later op terug)
Hebben jullie tijdens de dates genoeg gespreksstof? Dat is al een goed teken. Maar het is ook belangrijk dat hij goed naar jouw verhalen luistert. Heb je het gevoel dat hij niet écht luistert als je praat? Kijkt hij steeds om zich heen als jij aan het woord bent? Of kan hij zijn telefoon maar niet met rust laten? Oh oh… Dat is niet goed. Maar als hij écht geïnteresseerd luistert en doorvraagt (teken dat hij goed luistert!), dan zit het goed. Vraagt hij een week later hoe het nu gaat met je zieke kat? Score! Als hij je echt leuk vindt, dan luistert hij goed naar je omdat hij simpelweg geïnteresseerd is in jou en in je leven. 



Bron

4. Hij raakt je regelmatig aan
In signaal twee zeiden we al dat we graag dicht in de buurt van onze crush willen zijn. Als een jongen jou ook leuk vindt, dan zal hij je graag willen aanraken. Oké, een player zal ook graag van de gelegenheid gebruikmaken, een jongen die je écht leuk vindt zal wat 'kleinere' aanrakingen doen. Misschien raakt hij even je arm, knie, rug of been aan… Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat hij doet, als hij het maar doet. Deze (kleine) aanrakingen zijn een manier om te laten weten dat hij je leuk vindt.

5. Hij belt om te vragen hoe het gaat, of soms voor geen reden
Als je crush je echt leuk vindt, dan zal hij niet vijf dagen na jullie laatste date iets van zich laten horen. Nee, hij zal je veel eerder bellen om te vragen hoe het gaat of soms voor geen reden. Gewoon, omdat hij er zin in heeft en niet omdat hij zich verplicht voelt. 

6. Hij stelt je voor aan zijn vrienden
Zijn jullie zo ver dat hij je kennis laat maken met zijn vrienden? Dan ziet hij je zeker wel zitten! Hij komt echt niet aan bij z'n vrienden met een meisje dat hij eigenlijk niet zo leuk vindt. Hij wil juist pronken met het meisje waar hij mee date. Als hij je aan je vrienden voorstelt, dan laat hij je toe in zijn leven en dat doen jongens niet zomaar.  

7. Hij neemt de tijd om jouw vriendinnen te leren kennen
Een jongen die jou ziet zitten stelt je niet alleen voor aan zijn vrienden, maar neemt ook de tijd om jouw vriendinnen te leren kennen. Als hij je leuk vindt, dan is hij geïnteresseerd in jouw leven en wil hij wel eens zien wie jouw vriendinnen allemaal zijn. Uiteraard is hij puur vriendschappelijk geïnteresseerd in jouw vriendinnen en is het gedurende de avond all eyes on you

8. Hij kijkt een meidenfilm met jou
Een meidenfilm is misschien niet zijn eigen keuze, maar als hij er toch mee instemt om naar een chick flick te gaan omdat jij dat zo graag wil, dan vindt hij jou zeker wel leuk. Zeg nu zelf: een jongen geeft zijn actiefilm echt niet zomaar op voor een cheesy meidenfilm! 

9. Hij lacht om je grappen
Humor is heel belangrijk, we hebben nog nooit van een stel gehoord dat niet om elkaars grappen kunnen lachen. Maak jij een grap en lacht hij mee? Vind jij zijn grappen ook grappig? Hebben jullie regelmatig de slappe lach om iets dat alleen jullie kunnen begrijpen? Top, dat moet je hebben! 

10. Hij is nerveus als hij je ziet
Ladies, we zijn niet de enigen die knikkende knieën en klamme handjes krijgen als we onze crush zien. Ook al lijken de jongens nog zo stoer, ook zij zijn nerveus als ze afspreken met het meisje waar ze een oogje op hebben (jij dus). Is hij zichtbaar nerveus als hij met jou is? He's into you! Natuurlijk is het géén goed teken als hij na een aantal dates nog steeds niets durft te zeggen, maar hij mag best een beetje zenuwachtig worden als hij met je afspreekt. 

11. Hij stelt zich open voor jou
De eerste paar dates gaat het misschien over 'oppervlakkige' dingen zoals zijn woonplaats, woonsituatie en hobby's. Maar na een tijdje -als het een goede match is- gaan jullie meer de diepte in door te praten over serieuzere dingen. Het is een goed teken dat hij diepe gevoelens of geheimen met je wil delen, dat betekent dat hij op zijn gemak is en je vertrouwt. En die twee dingen zijn de basis voor een goede relatie. 

Is jouw date into you? Of heb je al een vriendje? 

Pin je inspiratie in Pinbook