Beauty

Nieuw: NYC Twistable Intense Lip Colors

Maak kennis met de NYC CityProof Twistable Intense Lip Colors: de moderne variant op de traditionele lippenstift. Na de Clinique Chubby Sticks, Bourjois Color Boost balms en Catrice Pure Shine Lip Balms heeft ook NYC fijne lippenbalsems met mooie kleuren in de collectie. Maar liefst 12 kleuren liggen vanaf februari 2014 in de schappen. Girlscene testte de Intense Lip Colors uit en reviewde het alvast voor je.

NYC CityProof Twistable Intense Lip Colors is een lippenbalsem, gloss en lipstick in één. In één beweging verzorg je de lippen, heb je het pigment van een lippenstift en de glans van een lipgloss. Ik – Renée – ben al fan van zulke lipproducten sinds de lancering van de Chubby Stick, dus ik ben erg benieuwd hoe deze twistable sticks werken! Het maakt mij in ieder geval blij dat deze variant van NYC draaibaar is, zodat je de punt niet hoeft te slijpen. Bij de potloden van Sephora moet dat namelijk wel en daar ben ik geen voorstander van. Laten we doorgaan naar de foto's…


Girlscene test vier van de twaalf kleuren uit. Van boven naar beneden zijn dat 031 Gramercy Park Plum, 020 Riverside Rose, 030 Metropolitan Mauve en 040 South Ferry Berry.

031 Gramercy Park Plum


Gramercy Park Plum is inderdaad een rood/paarse plum kleur die naar de koele kant neigt. Hierdoor lijken je tanden witter in tegenstelling tot warme kleuren die je tanden geler doen lijken. Als je houdt van een felle lipkleur is Gramercy Park Plum iets voor jou.

020 Riverside Rose 


Riverside Rose is een naam die goed bij deze kleur past. Laat je niet misleiden door de bruine kleur van de Twistable Intense Lip Color zelf, omdat het op de lippen erg natuurlijk staat. Zelf bij een bleke huid! Het is voornamelijk donkerroze rosy tint, wat mooi zou staan bij een smokey eye of een make-up look voor overdag. De kleur doet mij aan een Brits kopje thee denken.

030 Metropolitan Mauve


Meiden die van babyroze houden zijn waarschijnlijk gek op Metropolitan Mauve. De naam past niet echt bij de kleur, ondanks de lila tint die deze koele kleur heeft. Skip deze kleur als je een warme huid en/of ondertoon hebt, omdat de kans groot is dat het vloekt. Dit is meer een kleur voor meiden met een roze ondertoon, omdat koele ondertonen elkaar mooi complementeren.

040 South Ferry Berry


Beschouw de kleur meer als appeltjesrood in plaats van een berry kleur. Deze balsem is zo'n felrood die veel meiden goed staat. De ondertoon ligt meer aan de koele dan aan de warme kant, maar toch is deze rood vrij neutraal. Helemaal goed in combinatie met vloeibare eyeliner en simpele make-up.


Het oordeel
Verpakking – Alleen maar liefde voor deze balsems die je aan de onderkant draait om meer product eruit te krijgen. In mijn ogen is dit ideaal en door de punt is ook het eenvoudig om de hoekjes van de lippen goed mee te nemen.

Pigmentatie – Zoals misschien wel opvalt is de ene kleur beter gepigmenteerd dan de andere. Dat zie je vooral bij de felle kleuren, daarvan is de pigmentatie erg goed. Riverside Rose heeft minder pigmentatie, wat erg fijn is omdat de kleur dan niet te bruin lijkt op de lippen.

Structuur – Twistable Intense Lip Colors zijn glanzender dan Chubby Sticks van Clinique en Pure Shine van Catrice. Het glijdt makkelijk over de lippen heen en trekt niet in de lijnen buiten de lip. De balsem ligt wel iets op de lip zelf, wat vergelijkbaar is met cakey foundation. Breng niet te veel aan, want dat ziet er niet erg aantrekkelijk uit. 

Houdbaarheid – Verwacht niet dat het de hele dag op je lippen blijft zitten. Het gaat prima een paar uur mee, mits je niet (veel) eet en drinkt. 

Prijs-kwaliteitverhouding – Laat deze potloodbalm niet liggen voor de prijs. Ze kosten €3,99 per stuk en de kwaliteit is net zo goed als de Color Boosts van Bourjois bijvoorbeeld waar je zo'n €10 aan kwijt bent.

NYC CityProof Twistable Intense Lip Colors kosten dus €3,99 per kleur en zijn vanaf februari te vinden in de NYC schappen van Kruidvat en Trekpleister.

Welke kleur is jouw favoriet? Wat vind jij van zulke lipsticks/glossjes/balsems in één?

Pin je favoriete beauty afbeeldingen in Girlscene's Pinbook