De kledingkast van... Alisha

Fashion door Redactie

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: 'Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!' (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Alisha, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van... Alisha

De kledingkast van... Alisha

De kledingkast van... Alisha

De kledingkast van... Alisha

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Ik kan niet echt de inhoud van mijn kledingkast omschrijven. Ik kan wel omschrijven wat ik het liefste draag. Ik heb veel basics die ik combineer met aparte items, zoals mijn gekleurde blazers, opvallende hakken of sneakers, een apart sierraad of mijn handgemaakte armbandjes. Ik pas iets simpels toe aan mijn eigen stijl. Ik draag het liefst blazers met een grappig T-shirt en gympen. Conclusie: de inhoud van mijn kledingkast is dus simpel/basic met een twist.

De kledingkast van... Alisha

Welk item is favoriet?
Dat zijn mijn hakken van Nelly.com. Ik heb deze een paar maanden geleden gekocht op de site. Eigenlijk had ik ze niet echt nodig, maar vond de combinatie van het (imitatie) leer, het (imitatie) suede en de witte hak echt super! Na de eerste keer aantrekken zijn ze mijn favoriete item geworden, gewoon omdat ze lekker gek zijn en echte eye-catchers!

De kledingkast van... Alisha

Wat is je duurste item?
Mijn zwarte tas van Gucci. Ik kreeg ooit hetzelfde model in het wit met zilveren hengsels van mijn vriend. Alleen liet na 2 jaar het zilver van de hengsels los door het vele vasthouden. Zo jammer. Ik wilde de tas ruilen in de P.C Hooftstraat, zo'n drie jaar geleden, maar toen was de tas al uit de collectie en moest ik iets anders uitzoeken. Geen enkele tas met dezelfde prijs of minder viel bij mij in de smaak. Met wat geld erbij kon ik uiteindelijk deze zwarte kalfsleren Boston Joy mee naar huis nemen. Ik was er in het begin niet echt blij mee. Ik was echt verliefd op de wit/zilveren uitvoering. Deze zwarte draag ik nu bijna elke dag!

De kledingkast van... Alisha

Wat is je beste koop?
De zwarte Sasha "Pistols", ik wilde in eerste instantie de echt van Acne, maar ik had geen zin om zoveel geld uit te geven aan iets waar ook hele goede imitaties van zijn. Ik heb ook nog cognac-kleurige schoenen van Topshop, ook goede imitaties. De laarsjes zijn perfect! Ze lopen heerlijk en passen bijna overal bij.

Johnny Loco

Wat is je grootste miskoop?
Daar moest ik eerst even goed voor door mijn kleding spitten. Ik kwam deze jurk van parachute-achtige stof tegen, waar het kaartje nog aan vast zat. Ik kreeg niet echt het idee dat ik dit ooit nog zou gaan dragen, dus heb hem goed in het zicht gehangen en gewacht op de reactie van mijn vriend. Na zijn reactie "Schat, wat is dat voor een vuilniszak" wist ik het zeker. Dit is mijn grootste miskoop!

http://www.stylebyliss.com/

http://www.stylebyliss.com/

Johnny Loco

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Van kleding heb ik nooit genoeg! Op dit moment heb ik wel echt even genoeg schoenen. Ik heb ongeveer 70 paar denk ik. Van laarzen tot sneakers. Sommige schoenen heb ik zelfs nog nooit gedragen. Ik heb met mijzelf afgesproken: "Alisha, er wordt niks meer gekocht, voordat je alle schoenen minstens een keer hebt gedragen!!"

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Een walk-in-closet heb ik natuurlijk al. Ik zou er nog wel wat aan willen veranderen. Ik wil nog mooie grote witte planken aan de muur, boven mijn ladenkast, waar ik mijn schoenencollectie op kan zetten. Misschien koop ik ooit nog wel een keer dezelfde hangers. Nu heb ik allemaal verschillende soorten. Dat is wel iets wat ik echt lelijk vind.

http://www.stylebyliss.com/

http://www.stylebyliss.com/

Bekijk ook de blog van Alisha!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De kledingkast van' naar info@girlscene.nl.