Hotness alert: Mooie Tinder mannen

Lifestyle door Emma

Zit jij al op de dating-app Tinder? Of je er jouw prins op het witte paard tegenkomt is de vraag, maar intussen kun je je wel vermaken met de mooie mannen die voorbij komen. Want er zijn echt héél veel hotties te vinden! De Facebookpagina 'Mooiste Tinder mannen' heeft alle knappe koppies verzameld en omdat wij de beroerdsten niet zijn, willen we de heetste Tinder boys met jullie delen. Enneee... enjoy! ;-)

Tinder, wie kent het net? Het is misschien wel de meest populaire app van 2013 en alle singles van Nederland hebben zich er wel eens aan gewaagd. Fun fact: vorig jaar werd er op Google opvallend vaak gezocht op 'Hoe werkt Tinder?'. Ben je er nog niet bekend mee? Het werkt heel simpel. Je downloadt de app, logt in met je Facebook-account (hiervan haalt de app jouw foto's en vind-ik-leuks) en de vleeskeuring kan beginnen! Er verschijnt een jongen op je scherm, als je hem leuk vindt dan swipe je naar rechts (groen hartje), als het niet jouw type is dan swipe je naar links (kruisje). Heb je hem een groen hartje gegeven en hij jou ook? Dan zijn jullie een match! Jullie kunnen dan chatten om elkaar iets beter te leren kennen. Wie weet houd je er wel een date aan over! 

Op de redactie hebben we de app ook al gedownload -onder het mom van fieldresearch ;-)- en een tijdje geleden schreven we over Tinder. We vroegen ons af of het dé manier was om tegenwoordig te daten. We zijn er nog niet helemaal over uit, maar we vermaken ons nog steeds kostelijk met de app. Vooral als we een super knappe jongen tegenkomen, daar willen we wel een match mee! Dat er veel hotties in Nederland wonen, bewijst de Facebookpagina Mooiste Tinder Mannen wel! 

Oké, ben je er klaar voor?! Hier zijn de mooiste mannen van Tinder: 

Welke Tinder jongen vind jij het knapst? 

Bron: emerce 
Bron beeld: mooistetindermannen