Fashionable skikleding

Fashion door Redactie

Met de kerstvakantie steeds meer in het zicht, betekent dit ook dat het aftellen voor de jaarlijkse skivakantie is begonnen! En omdat je er natuurlijk wel op je allerbest uit wilt zien op de piste, is het weer tijd om een leuke winteroutfit bij elkaar te zoeken. Want stel je voor dat je op de piste ineens een lekkere hunk à la Ed Westwick – remember de film Chalet Girl? – tegenkomt. Dan wil je er natuurlijk wel op je mooist uitzien!

stijl

Helaas is de meeste ski kleding niet aan de goedkope kant en wordt het dus een duur grapje om elke jaar een nieuwe ski outfit aan te schaffen. Gelukkig heeft onze favoriete modeketen H&M ook elke winter skikleding in hun collectie zitten die redelijk budgetproof is.

ski

Skibroek in wit of zwart dus makkelijk te combineren. Verkrijgbaar bij H&M.

ski

Ski-jack verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren bij H&M.

ski

En voor die dagen met een strakblauwe hemel en het stralende winterzonnetje is het natuurlijk ook altijd leuk om een lekker dikke capuchontrui met daar overheen een bodywarmer te dragen. Beiden zijn verkrijgbaar bij H&M voor slechts € 24,95.

ski

Vergeet ook vooral niet om thermokleding mee te nemen voor onder je skikleding. Lekker warm. Verkrijgbaar bij H&M.

muts

Met mutsen kun je eindeloos variëren en ze zijn gelukkig ook niet duur in de aanschaf. Deze fijne exemplaartjes van H&Mzijn al verkrijgbaar vanaf € 4,95.

sjaal

Uiteraard mag een fijne sjaal ook zeker niet ontbreken. Match deze met je muts of ga voor een exemplaar met hip jacquarddessin. Verkrijgbaar bij H&Mvanaf € 7,95.

Vergeet verder niet een paar waterdichte handschoenen aan te schaffen (helaas niet verkrijgbaar bij H&M) en een hippe zonnebril (of een not so charming skibril) op te zetten tegen de felle zon die wordt weerkaatst door de sneeuw, want je wil de volgende dag natuurlijk niet met rode oogjes rondlopen. Daarmee is je outfit helemaal compleet. Nog wat waterproof mascara op je wimpers en wat lippenbalsem (mét SPF!) op de lippen and you’re good to go!

Waar koop jij je ski outfit het liefst?

Door: Manou