Fashion

Blogger inspiration & Shopping: statement necklaces

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: statement necklaces, want 2013 was absoluut een jaar van de statements.

Statement prints, statement sweaters, statement beanies en ook statement kettingen waren absoluut populair. Goed nieuws! Ook in 2014 zijn de statement-items populair. We schreven al eerder over sweatshirts met een statement tekst. Ook winkelketens blijven statement pieces in de collectie houden. Zo verkoopt New Look weer flink wat statement items. Wij blijven vooral fan van de statement ketting. Want zo wordt een saaie outfit opeens veel spannender.


bron

Op de redactie zijn we vooral fan van budget statement necklaces. Een opvallende ketting draag je niet iedere dag, omdat je 1) wat variatie in je outfits wil en 2) je al snel het-meisje-met-die-ketting wordt. Daarom shoppen wij onze statement kettingen bij winkels zoals Primark, H&M en New Look. Inspiratie doen wij op bij verschillende bloggers die hun kettingen op de leukste manier combineren. Een statement ketting is er in allerlei verschillende vormen. Grote kettingen met chains, parels, diamanten of gekleurde stenen. Voor een feestelijke look kiezen wij vaak voor een ketting met diamanten. Casual dragen wij het liefst chains of opvallende kettingen in zilver of goud. Wij zochten de leukste budget kettingen voor je bij elkaar en zochten de mooiste inspiratie-plaatjes voor je uit. Kijk je mee?


bron


bron


Nelly & H&M


bron


bron


NellyNelly & H&M


bron


H&M & Nelly


bron


NellyASOS

Welke kettingen vind jij het leukste?

Must reads 👀