News

Vrouw at en dronk jaar lang alleen bij Starbucks

Een jaar lang op Starbucks eten en drinken leven, dat dat kan bewijst 'Beautiful Existence'. Ja, dat is een échte naam (wij konden het in eerste instantie ook niet geloven). Beautiful daagde zichzelf uit om een jaar lang al haar eten en drinken bij Starbucks te kopen. Op haar blog schreef ze over haar ervaringen.

De regels voor haar uitdaging? Beautiful mocht alles, zo veel als ze wilde, eten en drinken bij Starbucks. Niet alleen van Starbucks eigen merk, maar ook van alle merken die bij Starbucks verkocht worden (zoals Tazo Tea).

Waarom ze de Challenge deed? Hier schreef ze het volgende over: "WAAROM? Doe ik deze uitdaging? Of WAAROM? Waarom doe ik uitdagingen? Omdat ik ervan houd mens te zijn en ik houd van het voorrecht dat ik heb de vraag WAAROM te kunnen stellen. Hoe kan het eten van de producten van één producent mij beïnvloeden. Mr. McDonalds heeft die vraag jaren geleden al beantwoord, Mr. Subway heeft ook al genoeg gedaan. Maar ik vroeg me af, waarom zijn er nooit vrouwen die deze uitdaging aangaan. Waar zijn de vrouwen die zichzelf uitdagen, waar zijn de effecten op de cultuur van vrouwen?"

Het is een klein beetje een onsamenhangend verhaal, maar het komt er dus op neer dat ze zichzelf graag uitdaagt en dat ze vindt dat vrouwen niet vaak genoeg dit soort uitdagingen aangaan.

Het was overigens geen goedkope uitdaging die Beautiful aan ging, het grapje kostte haar zo'n 500 tot 600 dollar per maand. Haar twee kinderen kregen overigens gewoon normaal te eten en drinken, zij deden niet mee aan het experiment. Je zal maar iedere maand 500 tot 600 dollar uitgeven aan eten en drinken.

Het is niet de eerste uitdaging die Beautiful aan is gegaan. In 2011 kocht ze alleen maar spullen via Goodwill en in 2012 volgde ze alle adviezen die in Parents Magazine stonden op.


Dit at Beautiful op valentijnsdag bij Starbucks, hmmmmmm een cheesecake brownie, een chocolate chip cookie en een brownie.. we zijn ook heel erg benieuwd hoeveel Beautiful het afgelopen jaar is aangekomen.


Dit at Beautiful met Pesach, de ingrediënten haalde Beautiful uit verschillende lunchboxes van Starbucks.


Het Thanksgiving Diner van Beautiful.. het enige dat miste was de kalkoen.


Beautiful liet haar liefde voor Starbucks ook merken tijdens Halloween, toen ze verkleed ging als de  zeemermin van het Starbuckslogo.

Wat Beautiful Existence in 2014 gaat doen om zichzelf uit te dagen? Ze gaat 80 verschillende sporten leren. Dat betekent dat ze per sport 4,5 dag heeft om het te leren. Good luck to her ;-)! Wil je op de hoogte blijven van haar nieuwe challenge? Via deze link kun je haar volgen.

Kun jij het je voorstellen, een jaar lang alleen eten en drinken bij Starbucks? 

Bron: For 1 Year of My Life

Must reads 👀