Lifestyle

8 Tel Sell producten

Tel Sell, het programma dat je altijd keek (ja, geef het maar toe) als je ziek was of als je een dagje vrij was. Het verkoopprogramma was verschrikkelijk, maar toch bleef je er op de één of andere manier naar kijken. Er werden producten aangeprezen die je leven zouden veranderen, zoals handige trainingsapparaten of wondermiddeltjes voor je huid. Met Tel Sell's producten zijn een strakke buik en een gladde huid binnen handbereik! Tenminste, als we ze moeten geloven… Girlscene zet een aantal Tel Sell producten op een rijtje. 

De Ahh Bra

Watch on YouTube

Zit jouw beha ook nooit goed? Ben je de striemen en irritaties op je huid helemaal zat? Kun je nooit de juiste maat vinden en kun je jouw beha altijd door je T-shirt heen zien? Geen zorgen, met de Ahh Bra zijn deze problemen als sneeuw voor de zon verdwenen. Geen pijn en irritaties meer, want met de Ahh Bra heb je sowieso de juiste maat. Je kiest simpelweg je T-shirt maat (XS t/m XL) en klaar is kees! 

De Wonder Core

Watch on YouTube

Iedereen droomt wel van een strakke buik. Zo'n buik waarmee je kunt pronken op het strand. Maar natuurlijk krijg je zo'n buik niet vanzelf, daar moet je voor werken. Buikspieroefeningen doen is echter niet onze favoriete activiteit en het is funest voor je nek en rug. Maar met Tel Sell's Wonder Core kun je zonder pijn aan de slag met je buikspieren! Bovendien train je je spieren twee keer zo snel door het dual weerstandontwerp. Die strakke buik is binnen no time van jou! 

De Genie Instant Line Smoother

Watch on YouTube

Niemand wil er moe uitzien, maar toch gebeurt het wel eens dat je je bed uit rolt en er tot je schrik achterkomt dat het lijkt alsof je de hele nacht hebt doorgehaald. Ai! Met de Genie Instant Line Smoother zie je er binnen no time weer stralend uit. Het werkt heel simpel: je smeert het op, je wacht even en alle lijntjes zijn verdwenen! Als je moeder het middeltje gebruikt, dan kan ze er wel tot 10 jaar jonger uitzien, en wie wil dat nou niet?! 😉

De Perfecter Fusion Styler

Watch on YouTube

Je draagt wel elke dag een nieuwe outfit, maar je haar zit elke dag hetzelfde. Ben jij dat saaie, futloze haar helemaal zat? Elk type haar heeft in een handomdraai meer glans, krul en volume dan ooit te voren. De verwarmde keramische centrale cilinder maakt het haar zacht en het apparaatje herstelt en hydrateert het haar ook nog eens! En wees niet bang om je haar of handen te verbranden, met de Perfecter Fusion Styler kan het niet misgaan. Zeg dat saaie kapsel maar gedag en ga door het leven met een coupe waar je u tegen zegt. 

De Brazil Butt Lift

Watch on YouTube

We willen niet alleen een strakke buik, maar een goede bilpartij is ook gewenst. Met de Brazil Butt Lift hoef je er niet meer van te dromen, maar zijn die J.Lo billen van jou! En nee, je hoeft er geen sportschoolabonnement voor af te sluiten. De Brazil Butt Lift kun je gewoon in het comfort van je eigen huis doen, Leandro Carvalho legt je wel uit wat je moet doen. Het mooiste van alles? Dat je geen zes maanden hoeft te wachten op jouw ideale billen! Binnen 60 dagen heb je het perfecte resultaat. 

De Dr. Ho Muscle Therapy

Watch on YouTube

Heb je spierpijn van al het sporten of heb je zoveel spanning dat je het in je lichaam merkt? Dan is Tel Sell's Muscle Therapy wel wat voor jou. Het is een snelle en effectieve pijnbestrijding en spiermassage. Je kunt hem overal gebruiken. Het vermindert spierspanning, verlicht chronische pijn, verbetert de spierkracht in het bovenlichaam en onderrug en herstelt stress gerelateerde verwondingen. Na het gebruik voel je het verschil direct.

De Pressure Pro

Watch on YouTube

Ben jij ook altijd zo dol op de gerechten van je oma? Nu kun je het ook zelf bereiden! Dankzij de Pressure Pro kun je de lekkerste maaltjes maken. De Smart Steam Technology bepaalt automatisch de juiste druk en temperatuur. En je hoeft niet hele middagen in de keuken te staan, alles heeft een zeer snelle bereidingstijd dankzij de superhete stoom en hete druk. Dit heeft geen invloed op de smaak en voedzame stoffen, deze blijven behouden! 

Moonsurfing

Watch on YouTube

Sommige mensen leven om te sporten, anderen verafschuwen het. Feit is dat we allemaal aan onze beweging moeten komen. Tel Sell's Moonsurfing haalt zelfs de meest luie mensen van de bank om eens lekker te zweten. Je kunt een full body work-out doen met behulp van maar één accessoire! Buikspiertraining, looptraining, stretchen, pull ups en sit ups… Het kan allemaal! 

Welk Tel Sell product zou jij stiekem wel willen hebben?

Bron: telsell 

Heb je al iets in Pinbook geplaatst?

Must reads 👀