Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #1

12

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Poehhh, week 1 alweer. Time flies! Hebben jullie een fijn weekend gehad? De meiden van de redactie wel. Danique is aan het shoppen geslagen bij Loods 5 en kocht daar weer nét iets te veel (wat wil je als je als interior junkie in een woonwinkel met sale bent?), Annemerel genoot nog na van de kerst, Emma is super druk met haar verhuizing (inpakken, verven, spullen kopen, verhuizing regelen.. STRESS!) en Renée ging ook de stad in om dingen in de sale te scoren. 

Maar maandag was het back to reality. Oh nou ja, behalve toen we een nieuwe foto van Danique's babykatje zagen... aaaahw wat is hij toch cute! Nog heel even wachten en dan mag ze hem ophalen. Daarna snel aan de slag, er lag genoeg werk op ons te wachten. Jennifer Lawrence-fan Emma was blij verrast toen bekend was geworden dat de covers met de actrice het beste verkopen. Artikel gemist? Lees het hier terug. 

En wat was het KOUD op het kantoor! Het was duidelijk te merken dat de winter in aantocht is (hoewel de winter nu wel redelijk laat is, vinden wij eerlijk gezegd niet zo erg). Het was zelfs zo erg, dat Emma op gegeven moment met haar jas en hoofdband achter het bureau zat, en de waterkoker werd gebruikt als kruik. Gelukkig deed de verwarming aan het einde van de dag zijn werk en steeg de temperatuur weer een beetje. 


Interior junkie Danique heeft weer nieuwe aankopen gedaan voor haar woning. 


Ahwwwww, smelten jullie niet van het katje van Danique?! Wij wel! 


Tja, als het zo koud is dan moet je er wel zo bij zitten ;-). Gelukkig konden we nog lachen. 

Dinsdag
Woohooooo, bijna tijd voor een feestje! Toch moest er eerst gewerkt worden, hoewel we allemaal stress hadden voor New Year's Eve (kledingcrisis!). 's Ochtends verbaasden we ons over de 40-jarige man die 22 tatoeages van Miley Cyrus op zijn lichaam heeft getatoeëerd. Artikel gemist? Lees het hier terug. Verder was het vooral artikelen tikken, mailtjes beantwoorden (dat waren er een stuk minder dan normaal, lekker rustig) en telefoontjes plegen. 

Omdat het toch een speciale dag was -het was tenslotte de laatste dag van 2013- besloten we om samen met onze collega's van Ze.nl (de enige andere redactie die aanwezig was op het kantoor) een klein feestje van deze werkdag te maken. De oliebollen en champagne stonden klaar, en aan het einde van de dag proostten we alvast op een geweldig 2014. Verder hadden we het over de leuke dingen die we allemaal in 2013 hebben meegemaakt. Wauw, wat een jaar! Bekijk hieronder een samenvatting van het jaar van Danique. 

Woensdag
1 januari, the day after New Year's Eve. De redactie was -net als iedereen- lekker vrij om bij te komen van deze feestdag! Geen overbodige luxe, want het was een latertje bij iedereen...

Donderdag
Gelukkig Nieuwjaar iedereen! We beseffen op de redactie nog niet helemaal dat het 2014 is, net zoals collega Marleen van Ze.nl. Zij begon over goede voornemens voor 2013... Uhhh, misschien ben je daar een jaartje te laat mee? Goed, goed, ook Marleen moet nog even omschakelen naar 2014. ;-) Maar het is dus een nieuw jaar en de dag vloog zo snel voorbij dat we bijna vergeten wat we ook alweer gedaan hebben.

Allereerst vertelde Danique over haar Oud & Nieuw belevenissen. Ze heeft een quiz gewonnen door zoveel mogelijk vragen fout te beantwoorden - ja, echt -. Alleen het antwoord op de vraag: wat is het woord van 2013? (selfie) beantwoordde ze goed. Vandaar deze spuuglelijke vuurwerkbril én de eerste selfie van 2014 is ook meteen een feit. Hurray! 

Naast Danique werkten vandaag Annemerel en Renée aan de eerste artikelen van het jaar. Annemerel verdiepte zich in gezonde thee en Renée zette een artikel voor een toffe winactie klaar die op maandag (morgen dus) online komt. Hint: als je een liefhebber bent van schoenen moet je morgen zeker Girlscene in de gaten houden. Dit zijn natuurlijk niet de enige artikelen waar we ons de hele dag mee bezighouden, maar we mogen nog niet te veel verklappen wat er de komende maanden online komt. 

Tussen het werken door is er af en toe tijd voor gekkigheid. En om eerlijk te zijn zie je 75% van de foto's die we maken niet terug op Girlscene. Bekijk de GIFjes hieronder en je begrijpt vast wel waarom... Tijdens het shooten voor een nieuwe rubriek maakten we nogal charmante foto's die samen voor een klassiek Behind the Girlscene-waardig moment zorgen. Deze foto's zie je dus NIET terug in een serieus artikel. ;-)


Als troostprijs kreeg Danique deze sexy bril én was de eerste selfie van het jaar een feit. Proost!


Het bleek toch niet zo'n succes te zijn om een perfecte foto te maken terwijl Danique in de lucht springt... Whoops


No comment

Vrijdag
En toen was het alweer bijna weekend! Maar eerst een dagje knallen. Emma verscheen weer op de redactie nadat ze de dag ervoor flink heeft geklust in haar nieuwe huisje. Dat ze voor Bob de Bouwer heeft gespeeld kon de rest wel zien, want haar arm en hand zat onder de verfspetters (ze was de vorige dag vergeten om het eraf te halen met terpentine, oeps!) en ze liep moeilijk door de heftige spierpijn. Het zag er best grappig uit ;-). 

We hebben dus een beetje gelachen, maar het was voornamelijk een productieve dag. Emma schreef onder andere over regenlaarzen (onmisbaar in een land als Nederland) en Renée ging aan de slag met de rubriek 'Wie rockt de look?'. Danique had in de ochtend een meeting met Goosecraft, samen met alle andere redacties. Meetings zijn nodig om te praten over samenwerkingen; wat kunnen we voor elkaar betekenen? De meeting is erg goed gegaan en we hebben dan ook wat leuke dingen voor jullie in petto! Dus blijf vooral Girlscene in de gaten houden.


De mooie jasjes van Goosecraft. 

Wat heb jij deze week gedaan?
Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée

LOVE dit artikel
13 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

12 reacties

 • 5 jaar geleden Isadora

  Aahhh die kitten is zo cute!

 • 5 jaar geleden Sanne_

  Leuk om te lezen allemaal haha en het katje is ook zoooo schattig.

 • 5 jaar geleden Cococinelle

  Dat katje is zoooooo cute! Leuk geschreven weer, trouwens (:

 • 5 jaar geleden Emma - Redacteur Girlscene (redactie)

  @Foxface: Haha, goed gezien We communiceren vaak met elkaar via Facebook-chat, vandaar.

 • 5 jaar geleden Foxface

  Oooh Emma, dat is facebook :P

 • 5 jaar geleden Beauty For All

  hahaha leuk ! Ik had meschien een leuk ideetje dat je als je een eigen blog hebt je eigen video's kan plaatsen via girlscene dat lijkt mij heel leuk !

  Groetjes

 • 5 jaar geleden Rani

  haha, leuke selfie Danique

 • 5 jaar geleden xmae

  DAT KATJE ♥__♥

 • 5 jaar geleden Renée - redacteur Girlscene (redactie)

  @Florien: Die vind je binnenkort terug in het artikel over regenlaarzen! Die strik maakt de laarsjes net even wat leuker dan de saaie groene regenlaarzen die je bij een tuincentrum koopt.

 • 5 jaar geleden Nora

  Ik ben erg benieuwd naar de winactie die morgen online komt! En wat heeft Danique schattige laarsjes aan met een leuke strik!!

 • 5 jaar geleden anoME

  Dat katje is echt zo schattig!

 1. 1