Celebs

De man met 22 tatoeages van Miley Cyrus

Eén van de meest populaire -en in ieder geval één van de meest besproken- zangeressen van dit moment is Miley Cyrus. Ze blijft iedereen verrassen met schokkende videoclips (Wrecking Ball, om maar eentje te noemen) en heftige looks (zoals haar veelbesproken kapsel). Desalniettemin heeft Miley wereldwijd veel trouwe fans, waaronder Carl McCoid. Hij is zo'n grote fan van de zangeres, dat hij heeft besloten om zijn lichaam vol te laten tatoeëren met Miley! En o ja, Carl is 40 jaar… 

Het is heel normaal om fan van iemand te zijn en om elk concert bij te wonen, maar de meeste mensen gaan niet zo ver dat ze hun idool op hun lichaam willen vereeuwigen. De 40-jarige Carl denkt daar anders over. Hij heeft de stap gezet om Miley Cyrus op zijn lichaam te laten tatoeëren. En nee, we hebben het niet over één subtiele tattoo, we hebben het over 22 tatoeages die érg goed te zien zijn. 

Carl's liefde voor Miley is ontstaan in 2009. Hij was net gescheiden en haar muziek hielp hem door de moeilijke tijd. Carl zegt nu dat Miley zijn vrouw is. Zijn grote droom? Dat Miley's agent van zijn bestaan weet en Carl in contact brengt met Miley. Naar eigen zeggen zou hij het begeven als hij haar zou ontmoeten. Merkwaardig feitje: Carl heeft de zangeres nooit zien op zien treden. 

De 40-jarige man heeft al meer dan 600 euro uitgegeven aan zijn 22 tatoeages. Carl is hartstikke trots op zijn Miley-tattoo's, hij deelt ze zelfs graag op zijn social media kanalen. Op Twitter heet hij @MileyCyrusCarl en inmiddels heeft hij meer dan 8000 volgers! 

Mocht je denken dat Carl helemaal gestoord is, volgens een insider is hij eigenlijk een heel normale man. Carl vind het zelf ook helemaal niet raar dat hij zoveel tattoo's van Miley heeft: 'Mensen laten allerlei dingen op hun lichaam tatoeëren, zoals Chinese tekens, foto's of cartoons. Waarom zou ik dan geen Miley Cyrus tatoeages mogen hebben?' vertelt hij in een interview met Dailymail. 


Bron


Zijn nieuwste aanwinst is een ode aan Miley's album 'Bangerz' (obviously).
Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Wat vind jij van Carl en zijn tatoeages? Vind je het overdreven? Of vind je het wel kunnen?

Bron: buzzfeed, dailymail

Must reads 👀