Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie's favoriete tas is haar groene Givenchy die ze vaak bij zich draagt. Ook deze keer op het vliegveld van Los Angeles. Rosie combineert de tas met zwarte suède ankle booties, een grijze skinny, witte top en leren quilted jas. 

Ashley Tisdale

Het is de tijd van last minute kerstshoppen voor Ashley Tisdale. De outfit is een mix van sportief en girly. Met een baseball jas, Isabel Marant wedges en sweatshirt gaat Ashley voor een sportieve stijl, terwijl haar panty en skaterskirt het geheel vrouwelijker maken.

Miranda Kerr

Casual chic voor Miranda Kerr die samen met Orlando Bloom in New York kerst viert. Miranda kiest voor dezelfde tas als collega model Rosie, maar dan in zwart leer. Verder draagt ze een basic outfit die bestaat uit een top met Bretonse streep, gescheurde skinny jeans en een jas die licht oversized is. Haar loafers zijn verkrijgbaar bij Mango.

Anne Hathaway

Met een Chanel zonnebril op haar neus trotseert Anne de paparazzi die haar opwachten in Los Angeles. De actrice is onderweg naar huis in haar vliegoutfit. Ze koos voor leren laarzen tot de knie, een gestreepte top en een korte spijkershort met panty. Om zichzelf warm te houden bracht ze een dikke jas mee.

Nicky Hilton

Kun je zien dat Nicky Hilton van sparkle houdt? Zowel haar doorschijnende top als Chanel tas zijn uitgedost met pailletten en glimmende stenen. De bling op de schoenen mag niet ontbreken, natuurlijk. Nicky is daarnaast gek op doorzichtige materialen, zoals haar kimono. Zusje Paris is bijna van top tot teen in Chanel (en Louboutin). 

Alessandra Ambrosio

Alessandra rockt een casual look terwijl haar man probeert te photobomben. Bij de comfortabele outfit met winterse legging, sneakers en vest kiest Alessandra een designer tas en zonnebril met een rode shell print.

Lindsay Lohan

Lindsay moet nog laatste kerstinkopen doen en dat doet ze met een paar lieslaarzen. De rest van de outfit is simpel (geruite blouse) met een fluffy vest die de kou tegengaat. Als shoptas heeft Lindsay een animal print 3.1 Phillip Lim tas bij zich.

Kim Kardashian

Een dag na kerst pronkt Kim Kardashian al met haar grote kerstcadeau: een Hermès Birkin tas die met de hand geschilderd is. Kim's nieuwe kledingstijl bestaat voornamelijk uit neutrale tinten, vandaar de camel Gianvito Rossi hakken en crèmekleurige jas. 

Paris Hilton

Het blijkt maar weer dat Paris nog steeds gek is op haar chihuahua. Ondanks de laid back outfit combineert Paris het met designer items, zoals de Chanel boots en tas. Ook deze keer draagt ze hetzelfde leren jasje net als in deze editie van 'Wie rockt de look?'.

Gwen Stefani

Gwen is samen met haar zoontje Kingston op stap. Comfi leggings combineert ze met Giuseppe Zanotti peep toes en een mooie blazer met satijnen bies. Om de zwarte look te breken neemt ze een 3.1 Phillim Lim tas mee en een grote grijs/zwarte zonnebril.

Wie rockt de look en wie slaat de plank mis?

Must reads 👀