News

Gaat Justin Bieber met pensioen?!

Kerstmis gaat allemaal om mooie wensen (en lekker eten), maar Justin Bieber had wel een heel aparte kerstboodschap voor zijn fans. Op Twitter kondigde hij aan dat hij officieel met pensioen zal gaan. Voor alle Beliebers zou de kerst dus wel wat vrolijker kunnen zijn… Toch blijft het onduidelijk: legt de zanger zijn microfoon er nu echt bij neer of was het een grap?! 

Justin Bieber heeft tijdens de kerstdagen voor behoorlijk wat verwarring gezorgd. Op Twitter heeft hij gezegd dat hij officieel met pensioen zal gaan. Ook twitterde hij dat de media veel over hem praten, dat ze leugens verzinnen en dat ze willen dat hij faalt, maar dat hij de Beliebers nooit zal verlaten omdat een Belieber zijn een 'lifestyle' is. Kort daarna schreef hij: 'Be kind loving to each other, forgive each other as god forgave us through Christ Merry Christmas IM HERE FOREVER'. Uhhhh, we zeiden het toch: verwarrend.

Hoewel het een misschien een rare en onduidelijke kerstboodschap was, kwam het niet helemaal onverwacht. Vorige week kwam Bieber al in het nieuws omdat hij op een Amerikaanse radiozender vertelde dat hij na de release van zijn nieuwe album 'Journals' zal stoppen met zingen. In de Gossip Girl(scene) van vorige week meldden we nog dat het om een grap zou gaan, maar na deze tweet weten we het niet meer zo zeker… Noooooo, zal het dan echt waar zijn?! 

Niemand weet tot op heden of Justin er definitief mee stopt of niet. Zijn management wilde niet reageren op de tweet en verder heeft JB er ook niks meer over gezegd. Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid, tot die tijd zitten wij (en zijn fans) in onzekerheid. 


Bron: reporters

Wat denk jij: Is het een grap of is het dit keer bloedserieus? Vind je het erg als hij zou stoppen of ben je juist wel blij?

Bron: nos, standaard

Must reads 👀