Beauty

Look fab when you feel like crap!

Soms heb je periodes dat je even niet fabulous in je vel zit en dat je liever (alleen!) binnen blijft. Maar het leven gaat door, net zoals studeren, werken, sport en andere verplichtingen. Alleen… hoe zie je er fab uit wanneer je je rot voelt? Als die happy glow niet van binnenuit komt kun je het altijd nog doen alsof. Met de volgende tips zie je er aan de buitenkant uit alsof er niets aan de hand is.

Maak een lekkere kop thee of warme chocolademelk om het proces happy beautiful you te starten.

Verwen jezelf
Pamper jezelf door de tijd te nemen voor een bad of een lange douchesessie. Kies daarbij een douchegel waarvan de geur je doet denken aan goede momenten en pak er een scrub bij om elke dode huidcel van je lichaam te verwijderen. Vervolgens smeer je jezelf in met een rijke bodybutter of olie waarna je weer helemaal fris en fruitig bent. 

Hydrateren
Overlaad jezelf met hydraterende crèmes en water, zodat je niet met een droge huid rondloopt. Je merkt dat je al lekkerder in je vel zit wanneer je huid zacht en gevoed aanvoelt. Klinkt veel beter dan een trekkerige huid met droge plekken, toch? 



bron

Mooie make-up routine
Krijg een routine onder de knie waardoor jij je mooi en prettig voelt. Geen puistje of donkere kring die jou nog ongelukkig maakt! Doe iets extra's om jezelf een oppepper te geven. Glossy en glanzende producten mogen niet ontbreken, dus gebruik bijvoorbeeld lipgloss of oogschaduw als je dat normaal niet doet en egaliseer de huid met een foundation of concealer. Beetje blush op de appels van je wangen voor een frisse blos, highlighter op de jukbeenderen en flink wat mascara voor een open blik. Stap één: voltooid.

Flatterende kleding
Trek jouw beste en meest flatterende outfit uit de kast. Het draait om jezelf mooi voelen en als je dat van binnenuit niet voelt, kun je het wel tonen aan de buitenkant. Draag die ene fijne spijkerbroek of je favoriete top waar je er zo goed in uitziet. Of ga voor de meest comfortabel outfit ever en sluit jezelf op met een deken, chocolade en je meest geliefde films voor een relaxte avond op de bank.

Fab hair
Neem eens extra de tijd om je haar mooi te doen. Als je haar maar goed zit! Zet de krultang in het haar voor bouncy krullen of perfectioneer je haar met een andere tang of vlechtwerk. Inspiratie nodig voor de perfecte hair do? Geen probleem! Als je hier klikt vind je alles over haar.

Manicure en pedicure
Het is de hoogste tijd dat die nagellak misschien eens na drie maanden verdwijnt van je teennagels en als je dan toch bezig bent verdienen je handen ook wat extra liefde. Verwijder nagellak van je nagels met remover en smeer je nagelriemen in met een speciale crème of olie, zoals OPI Avoplex of Lush Lemony Flutter. Vijl of knip de nagels, duw de nagelriemen terug en kies daarna voor een basecoat naar keuze. Daarna een mooie nagellak op je nagels en een topcoat om het af te maken… Hierna ben je weer op en top verzorgd. 

Helpt alles wat hierboven staat niet om je een tikje beter te laten voelen? Bekijk dan eindeloos schattige kattenplaatjes of foto's van je (celebrity) crush. Wedden dat dit een lach op je gezicht tovert. 😉

Wat zijn jouw tips om er extra fabulous uit te zien?

Pin je beauty inspiratie in Pinbook