Fred de la Bretonière Shabbies

Fashion door Redactie

Fred de la Bretonière komt je vast wel bekend voor. Zo niet: het is een prachtig merk met een waanzinnige collectie vol stijlvolle schoenen in alle soorten, materialen en maten. Zelf ben ik helemaal dol op Shabbies, de stoere laarzen van Fred.

De Shabbies zijn een aparte lijn binnen de collectie van Fred de la Bretonière. Alle modellen lijken op elkaar, maar zijn van andere materialen. De één heeft een hakje, de andere heeft een platte zool, de ene zool is van leer, de ander van rubber of spek, de ene laars glanst en de ander is mat. Je herkent een Shabbie meteen, maar elk model heeft zijn eigen unieke details.

Leuk aan de Shabbies is dat de schacht ongevoerd is, en je dus makkelijk kan omslaan én – niet heel onbelangrijk – hij heerlijk zit.

Girlscene laat je een greep uit de Shabbies collectie zien…

Mijn favoriet: hoge schacht van bruin leer en een mooie leren zool. Heel stijlvol!

Wat stoerder: grof grijs leer met een dikke zwarte profielzool.

Zacht nude leer met héél veel gaatjes.

Doet me denken aan motorlaarzen: stoer en zwart!

Een stuk vrouwelijker met hak!

Van bruin, zacht suède

Shabbies zijn verkrijgbaar in de Fred de la Bretonière winkels in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Haarlem en Antwerpen. Daarnaast worden ze ook verkocht in andere schoenenzaken. Kijk op Shabbies.nl voor nog meer Shabbie, en check Bretoniere.nl voor prijzen en info.

Door onze reporter Cynthia