Lifestyle

Single op Valentijnsdag? Zo heb jij ook een fantastische dag

Vandaag is misschien wel de dag voor verliefde stelletjes, maar dat betekent niet dat jij geen fantastische dag kan hebben. Volgens ons is er helemaal geen reden om op deze dag bij de pakken neer te zitten. Als je maar een leuke activiteit op de planning hebt staan! Heb je geen idee wat je moet doen? No worries, Girlscene zet een paar ideeën op een rijtje en zing maar met ons mee: 'All the single ladies, all the single ladies!' 


Bron

Zwijmel weg bij mooie mannen
Een voordeel van single zijn is dat je kan doen wat je wil en dat je ongegeneerd naar iedere jongen kunt kijken (behalve als het creepy wordt dan). Mooie mannen maken onze dag áltijd goed, dus verblijd je dag met een knap koppie. En als single heb je altijd nog kans om jouw ideale man -wij noemen een Chace Crawford, Ian Somerhalder of Liam Hemsworth- tegen het lijf te lopen en spontaan verliefd op elkaar te worden. Oké, misschien slaat ons hoofd nu een beetje op hol, maar je begrijpt wat we bedoelen toch? 😉 Kijk eens in onze rubriek 'Mooie Man' of bekijk 10 hete celebs om op te crushen, en enjoy!

Kook iets wat je nog nooit hebt gekookt
Sluit je vanavond op in de keuken en bereid iets wat je nog nooit hebt gemaakt. Zoek een recept op dat je altijd al hebt willen maken (kijk voor inspiratie eens tussen onze recepten), nodig single vriendinnen of een familielid uit en proost met een glas (alcoholvrije) wijn op jullie onafhankelijkheid!

Ga een potje Tinderen
Misschien heb je dan wel geen Valentijn, maar wat niet is kan nog komen! Ga een potje Tinderen en wie weet raak je wel aan de praat met een hele leuke jongen. Tip: spreek met een single vriendin af en ga samen Tinderen! Jullie kunnen elkaar helpen bij het kiezen van matches en jullie kunnen overleggen wat je tegen je match moet zeggen.
Weet je niet wat Tinder is? Lees dan even dit artikel

Kijk naar schattige dieren
Hállo, jongens zijn echt niet het enige wat je vrolijk kan maken. Schattige dieren zorgen meteen voor cuteness overload. Wij hebben in dit artikel 25 schattige dierenplaatjes op een rij gezet, wedden dat dit je meteen vrolijk maakt?

Ga aan de slag met DIY's 
You don't need a man! Jij hebt niemand nodig, ook niet bij het maken van DIY's. Maak iets moois voor in je kamer, fleur een oud jurkje op… Daar ben je wel even zoet mee. Kijk eens tussen onze DIY's, daar zit sowieso wel iets tussen waar jij mee aan de slag kunt. 

Organiseer een beautyavond
Tover je badkamer om tot een spa en verwen jezelf met maskertjes, manicures, pedicures etc. Dim de lichten en zet heel veel kaarsjes neer… Met een zen muziekje is de avond compleet! Je hebt echt geen jongen nodig om je mooi te laten voelen. 

Spreek eindelijk die crush aan
Heb jij al een tijdje een oogje op iemand, maar heb je het nooit durven zeggen? Wij moedigen je aan om het gewoon te doen! Je weet nooit wat er kan opbloeien en misschien krijg je later spijt dat je jouw crush nooit hebt durven aanspreken. En wie weet regel jij nog last minute een Valentijn ;-). 

Gossip Girl marathon
Ahhh, wat missen wij Gossip Girl! Gelukkig kunnen we de oude afleveringen altijd terugkijken. Sluit jezelf op met de dvd-box en houd een Gossip Girl marathon. Zucht… Als we denken aan alle Blair/Chuck en Serena/Dan momenten smelten we al helemaal weg. Daar heb je helemaal geen Valentijn voor nodig!

Stuur je best friends en ouders een lief berichtje
Valentijnsdag staat in het teken van de liefde, maar wie zegt eigenlijk dat het alleen voor lovers is?! Stuur je best friends/ouders/zusjes/broertjes een berichtje waarin je zegt hoeveel ze voor je betekenen. 

Trakteer jezelf op een bosje bloemen
Haal de voorjaar in huis en trakteer jezelf op een bosje bloemen. En nee, het is echt niet zielig om een bosje bloemen voor jezelf te kopen. Je zal het misschien niet meteen denken, maar een vers bosje bloemen maakt je meteen vrolijk en het fleurt je hele kamer op. 

Ga lekker shoppen (en koop voor deze ene keer die jurk!)
De beste remedie tegen uhhh… alles?! Shoppen natuurlijk! Ga lekker de stad in, pas mooie jurkjes en als je echt een pareltje vindt, koop het dan gewoon. What can we say: we worden gewoon zielsgelukkig van shoppen!

Koop een bak Ben & Jerry's 
Spendeer je avond met twee mannen: Ben & Jerry. Vandaag mag het. 

Get sweaty
Duik in de sportschool, ga een rondje joggen… Get sweaty! Gooi al je frustraties eruit en laat die geluksstofjes (die je tijdens het sporten aanmaakt) maar komen. 

Ga naar een feestje en scoor een date
Het is vrijdag en er staan genoeg feestjes op de planning. Dof jezelf op (trek eindelijk eens dat sexy jurkje aan), ga naar een feestje en flirt erop los. Als er één dag is waarop je ongegeneerd mag flirten, dan is het wel op Valentijnsdag. Misschien regel jij vanavond wel jouw Valentijn voor volgend jaar!


Bron

Wat ga jij doen op Valentijnsdag?

Pin het in Pinbook

Must reads 👀