News

Nieuwe Instagramtrend: de ‘lelfie’

'Selfie' is inmiddels een begrip en het is deze week zelfs uitgeroepen tot woord van het jaar, maar daar houdt het niet op. Er is namelijk een nieuwe trend; wij stellen je graag voor aan de 'lelfie'. Lel-wattes?! Bij een 'lelfie' zet je niet je hoofd op de foto, maar staan je benen in de schijnwerpers. Het is dus een foto van je benen. Girlscene neemt deze nieuwe Instagramtrend onder de loep. 

Waar komt deze trend nu ineens vandaan? Het begon allemaal bij de Britse realityster Millie Mackintosh. Zij plaatste een foto van haar afgetrainde benen (inclusief thigh gap) op Instagram. Daily Mail pikte het op en doopte de foto tot een 'lelfie'. 


Daar is 'ie dan: de eerste 'lelfie'

De 'lelfie' zullen we steeds meer zien op social media. Daarom zijn wij even gaan kijken wat we konden vinden met de hashtag #lelfie. Het is nog niet booming, maar het zijn er wel genoeg om verschillende varianten te kunnen spotten. Wij zetten de verschillende soorten 'lelfies' voor je op een rijtje. 

De 'ik-zit-in-het-vliegtuig'-lelfie


Dit zijn de benen van Pretty Little Liar Shay Mitchell.
Bron

De 'ik-lig-in-bed'-lelfie 


Bron

De 'ik-lig-in-bad'-lelfie


Bron

De 'ik-heb-nieuwe-kleding-en-ik-drink-koffie'-lelfie


Bron

De 'hot-dog-benen'-lelfie (de Instagramtrend van deze zomer)


Bron

En natuurlijk de 'ik-ben-super-fit'-lelfie


Bron

Wat vind jij: is een 'lelfie' een nieuwe internettrend of waait het wel over? Vind je het te ver gaan dat mensen nu ook hun benen op de foto zetten? 

Bron: guardian, dailymail

Must reads 👀