Celebs

Celebrities met rode lippenstift

Een klassieke make-up look is helemaal compleet als je het afmaakt met een rode lippenstift en dat weten celebrities maar al te goed. Een rode lip is the way to go tijdens red carpet evenementen en Rihanna is zo dol op haar rode lippen dat ze haar eigen lipstick ontwikkelde voor MAC die ze RiRi Woo noemde en telkens binnen enkele seconden is uitverkocht. Girlscene zet daarnaast nog 19 andere celebs met red lips op een rij.

Blondines
Of je nu blond, rood of donkerbruin haar hebt: iedereen komt weg met een rode lip zo lang je maar de juiste kleur draagt. 

Rita Ora

Blake Lively

Gwen Stefani

 

Cara Delevingne

Georgia May Jagger

Miley Cyrus

Christina Aguilera

Donkerblond & Red heads
De volgende celebrities gaan voor licht glanzend of mat rood, wat voor een klassieke uitstraling zorgt.

Scarlett Johansson

Amanda Seyfried

Taylor Swift

Emma Stone

Brunettes
Brunettes hebben het waarschijnlijk het makkelijkste wanneer het op rode lipstick aankomt. Het maakt meestal niet uit of zij een oranje, roze of een pure rode kleur dragen, omdat het bijna altijd mooi staat.

Demi Lovato

Kendall Jenner

Ariana Grande

Selena Gomez

Kylie Jenner

Rihanna

Megan Fox

Jessica Alba

Angelina Jolie

Tip: Pin jouw favoriete look met rode lippenstift op je Pinbook! Misschien vind je één van de bovenstaande looks wel helemaal geweldig, maar misschien heb jij zelf ook wel eens een mooie make-uplook met rode lippenstift gemaakt… Op je Pinbook kun je laten zien wat jouw stijl is, dus Pinnen maar. 

Welke celebrities dragen hun rode lippenstift het beste?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀