Lifestyle

Girlscene’s Playlist: Best of 2013 – The Results

In november vroegen we jullie om je favoriete nummer van 2013 te nomineren. Begin deze maand plaatsten we een lijst met alle nominaties en lieten we je een stem uitbrengen. Uit alle 168 reacties hebben we een top 10 met jullie favoriete nummers van het afgelopen jaar kunnen samenstellen. Benieuwd wie jullie nummer één is? Lees snel verder!

Laten we beginnen met de nummer 9, want er is geen nummer 10, alleen een gedeelde negende plek, deze is voor Ellie Goulding met Burn en voor Imagine Dragons met On Top of The World

Er is ook geen zevende en achtste plaats, maar wel een gedeelde zesde plaats voor maarliefst drie nummers. Op plek zes vinden we Ariana Grande met Baby I, Little Mix met Move en Bastille met Pompeii.

Ook al geen plek 5, maar wel een gedeelde vierde plek voor The Script met If You Could See Me Now en Miley Cyrus met Wrecking Ball.

En dan zijn we nu gekomen bij de Top 3, op nummer drie vinden we…. Justin Bieber met Heartbreaker.

Oeeehhh spannend, we zijn er bijna, er zijn nog twee plekken te vergeven… Op nummer twee staat…. Demi Lovato met Heart Attack!

En dan, de absolute nummer één… Kunnen jullie het al raden? Wie ontbreekt er in de lijst? ONE DIRECTION NATUURLIJK! Jullie hebben Story of my Life gekozen als beste nummer van 2013!

Oké, even herhalen, de top 10 van Girlscene's favoriete nummers in 2013 is…..

1. One Directon – Story of my Life
2. Demi Lovato – Heart Attack
3. Justin Bieber – Heartbreaker
4. Miley Cyrus – Wrecking Ball
4. The Script – If You Could See Me Now
6. Ariana Grande – Baby I
6. Bastille – Pompeii
6. Little Mix – Move
9. Ellie Goulding – Burn
9. Imagine Dragons – On Top Of The World

Je kunt de gehele top 10 hieronder beluisteren.

Staat jouw favoriete nummer in de top 10?